Bebekannesi Anneler doktorumuz bize d vitamini önermişti ama o kağıdı kaybettik ismini unuttuk d vitamin içeriği temiz kaliteli önerirmisiniz ?????
[silindi] Bebekannesi D3 den 400 kullanıyorum Asm nin verdiği yaz yaptığı için buna geçtik dr önerisiyle. Memnunum gaz falan yapmadı.
Deletedmom115 Bebekannesi Ben doktora sordum bu konuyu içinde paraben var vereyim mi diye o da bana paraben idrarla atılır verebilirsin dedi bende 1 yaşına kadar sağlık ocağının verdiğini kullandım
Rumuz_13 Yasemin18 dr bize iştah kaybımız çok olunca fd400 e geçin içinde çinko var işe yarar belki dedi. İştah için faydası oluyor mu onun
Selda_2806 Ocean kullanıyorum içeriginde zeytinyağı var kullanımıda cok kolay agzının içine bir kez puf yapıyorm bitiyor damlatma ile uğrasmıyosun
[silindi] Aslannnn Bizi mahvetmişti 3 gün kesip denedim ondanmı diye gazı azaldı. Sonra buradanda okudum çoğu kişi yaşamış aynı şeyi
Aslannnn [silindi] Bende ondan olduğunu düşünüyorum kakasini zor yapiyo gazi zor cikiyo domates gibi oluyo çocuğun yüzü . Şuan ne kullanıyorsun d vitamini olarak
[silindi] Aslannnn d3 den 400 başladı drumuz hem sprey şeklinde diye daha rahat veriyorum hiç rahatsız olmuyor damladan. Yardımcı maddesi zeytinyağı o yüzden gaz yapmadı bizde