minicim dandiniko zam gelecek diye saklıyolar kesin, bime girdim bugün yoktu depoda mı sütler yine dedim cevap vermedi kasiyer
minicim HaLe31 yumurtaya da mı zam getirecekler süte haberlerde söylediler zammın geleceğini ondan saklamışlar kesin
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi minicim Valla sütü bilmemde ete çok fena zam geliyor. 500 Gr kıyma 87 mi ne olmuş. 🤦🏻♀️
minicim AyPerisiVeGokPrensininAnnesi sütü haberlerde söylediler daha dün akşam bugünde gittim yoktu. Gelir ete de gelir her şeye gelir zam gelmeyen bi şey yok ki.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi minicim Yıl ortası asgari ucrtete yeniden zam yapılabilir diye konuşuluyor. Asgari ücret zaten eridide zam gelirse her şey 2 ye katlanacak demektir yine. Böyle oturmuş izliyoruz sadece. Ona zam,buna zam. Bizde bakıyoruz öyle.
Aaanaaa AyPerisiVeGokPrensininAnnesi aynen öyle millet halinden memnun gibi sanki kimse anahtar kapatmıyor yol ortasında benzine gelen zama tepki göstermiyor yada millet şöyle güzel bir toplanıp protesto etmiyor zamları oturup izliyoruz
Aaanaaa 50 kg seker 750 TL olacakmış yuh yuh yuh una da zam gelecekmiş yine artık markete gitmiyorum bile kızlar. Gecen hafta gittim süt peynir oglum puding istedi diye puding aldim asperox aldim domates ekmek bakın sadece bu 6 şeye 170 TL verdim ciktim