1mom1baby tamam canım bizde öyle yapalım şuanlık hiçbi sorun gözükmüyor inşalalh tam olarak bi düşüşünde 😅☺️🤲🏻
YazCilegi göbek deliğine temas etmesin 2 güne düşer yoksa alkollü yakar canm bizimki 5 güne düşürdü göbek bağına değdirmedim etrafını sildim bezi de üstüne kapattım hemşiremiz öyle dedi bir yere sürtünmesin diye düştükten sonra da göbek deliğinin üstü açık kalıcak bezi kıvırarak bağlarsın hava alırsa çabuk kurur 😘😊
SedatDeryaGlm Ben eczaneden göbek bakım spreyi almıştım 4.gün düştü her altını alışımda sıktım biraz kuruduktan sonra kapattım göbeğinin iç kısmı kurudukça nemli pamukla temizledim 12.gün hiçbişeyimiz kalmadı
Kader477 maşallah benimki düştü yıkadık şükür herhangi bi akıntı olmadı şuan sağlıklı gözüküyor
Kader477 göbeği şuan içi siyah kurudu bizimkinin 16. Günü kuru kalmaması mı lazım
Asafinannesii o kuruyan şeyide yavas yavas spreyle yumuşatıp temizlicen tabi tek seferde gitmiyor arada uygularsan içide tertemiz olur ☺️
SedatDeryaGlm ben düşmemden önce ne düştükten sonra bişey kullanmadık
Kader477 spreyde alkol var zarar verir mi hangi marka senin kullandığın
Kader477 bizim daha düşmedi göbeğimiz 6 günlüğüz spreyi direk göbeğine sıkıp üstüne gazlı bezi mi koyup yapmam kazım normalde öyle biliyorum kullanımında gazlı beze sıkın diyor kafam karıştı
Kader477canim benim sizede gecmis olsun sagol tavsiyelerin icin
Asafinannesii dermolife göbek bakım spreyi
Bebeğimin göbek bağı 4 günlükken düştü. İlk zamanlar kanaması oldu yaklaşık 20 gün. Bu süre içinde 2 kez k vitamini aşısı ve bir kez yakılma işlemi yapıldı. Şimdide sarı akıntı geliyor gene yakılma işlemi yapıldı ama geçmedi. Başına böle bişey gelen var mı 😢
EmineGneDemir biz direk sıktık kuruyasıya kadar sonra bezle temizledik
Kader477 tamam canım sağolasın
YazCilegi seninle aynı gün Doğum yapmıştık galiba 🤗 bizim oğlanın düştü doktora gösterdik çok güzel dedi iyice kurusun hiçbişey yapmayın dedi bizde sprey kullandık
TugbaLafci 7 haziran 🤗 düştü düşecek gibi
YazCilegi bize göbek kordonu ile ilgili hiçbir şey verilmedi yıkamıyoruz sadece acaba sorsam mı doktora