nermin61 Kizima 3 gundur vegaferon kan damlasi başladik ama mamayi yemez oldu 3 gundur canim çikdi.Varmi başina böyle bişey gelen?Vegaferondanmi boyle oldu acaba?Nirmalde hep yerdi
Buse60 nermin61 canm vegaferon kullanma kabızlık yapiyor paraben içeriyo onun yerine bestiron kullanabilirsin
manicurist nermin61 çocuğunuza verdiğiniz kan ilacının üzerini ve içeriğine bakmamanız üzücü bir durum ben direk çöpe attım uzun zamandır başka bir kan ilacı kullanıyorum
Visnelivotka nermin61 Vegaferonun içeriği çok kötü paraben yani kimyasal var vermeyin onu bebeğinize devlet neden veriyor bilmiyorum sağlığına zarar veriyor bebeklerin. Eczaneden sorun ve başka alın.
nermin61 Melesss kabiz olmadi he egun yapiyor ama resmen bir damlada mama yemiyor.Atdim çöpe zaten aklima o geldi ona başlayali yemiyor diye
nermin61 Buse60 kabiz olmadi ama iştahsizliik yapdi.Atdim zaten 3 gundur delirdim ben daha kuçuk 5 ayl 10 gunluk mamasini yemez oldu
nermin61 Melesss ocean D sini kullaniyoruz o zaman kan damlasida onu alayim.Aslinda alicakdim eczanede kiz dedi abla saglik ocagininki iyi bizde kullaniyoruz diye.Onun aklina uydum resmen
Melesss nermin61 anlaşmalı oldukları için övmesi normal🤦🏼♀️ Kilosuna göre oceanı verin 9 kiloyla 9 damla gibi
nermin61 manicurist ben zaten besterindi qaliba doktor yazmişdi eczanede kiz bana dedi saglik ocagininki qayet guzel buna boşuna para vermeyin falan diyince her halde eczacidir biloyordur zann etdim.Ama bebeyim resmen yemeden kesildi.
nermin61 Visnelivotka zaten eczaçi onerdi kendi reçetemdekini vermeden saglik ocagindan alin qayet iyi dedi.
manicurist nermin61 hayır hiçte iyi bir kan ilacı değil ücretsiz veriliyor çocuklara birde yazık günah valla içeriği temiz değil ☹ ben 125 e alıyorum kan ilacını
Visnelivotka nermin61 İnternetten araştırın bence. Kolay kolay kimse önermiyor onu burda da çok tartışıldı bu konu hatta
Fatmasay nermin61 canım o kabızlık yapıyor haliyle bebek çok tokkan yemek yemeyebilir: doktor bana verdi 3 gün kullandım sonra bıraktım. ocean microfer kan ilacı kullanıyorum .