Duhaderen Kızım sürekli pişik oluyor napacagmı sasrdım ne olduysa baby turco bezinden sonra oldu bezin içeriği değişmiş sanırım bezi de değiştim ama ufacık altını kirletince bile berbat bi şekilde pişik oluyor
Berna2121 Duhaderen aynen benimde öyle oldu maf eti bizi böle hemen yıka popusunu ve Travozl sur çok rahatlaycak
Esra57 Duhaderen valla canım kızımda bende aynı sıkıntıyı çektim maalesef bezde değiştirdim ıslak mendil de pamuk da kullandım 3 tane krem kullandık bana mısın demedi sonra zeytinyağı kullandık çok şükür Allah’ıma uzun süredir pişik olmadı ☺️
Duhaderen trvazol kullanıyorum zaten son çare bimin bezlerini aldım o pişik yapmadı ama ondada azıcık kirletse paramparça oluyor
Melesss Esra57 zeytinyağını uzun süre kullanmamanızı öneririm tahriş edebilir. Onun yerine günde bir kere kantaron yağı sürebilirsiniz🌸
Duhaderen g-k-s0212 artık gerçekten psikolojim bozuldu 4 çeşit bez kullandım sürekli pişik olunca çocuk mahvoluyor 5 adet pişik kremi kullanıyorum
Esra57 Melesss sürekli kullanmadım açıkçası 2 sürmeye felan geçti ki çatlamışti bile hep ikinmaktan onlar bile geçti ☺️