Grininyuztonu Kızlar yarın çocuklar sünnet oluyor hastanede. Hastane bir bilgi vermediğinden yazdım hastaneye giderken yanıma ne almalıyım hastanede sünnet ettiren varsa yazabilir mi?
aliasafinannesiiiiiii Grininyuztonu ben iki ay önce sünnet ettim ama devlette yapmadıkları ici pandemiden dolayı bizde mecburen özel hastanede yaptırdık öyle çok bişey göturmenize gerek yok ben sadece bir beden büyük bez aldım o kadar bide ağlarsa susması için emzik kullanıyorsa emzik yada çıngırak falan bide bı iki tane bol pijama rahat etmesi için acimasin diye
Wanderlust Grininyuztonu kac aylik? Biz yedek kiyafet almistik ama gerek kalmadi 2 aylikti kendi kiyafetleriyle ve kendi beziyle gitti. Sargi/karton bardak veya buyuk bez kullandirmadi doktor o yuzden hic birsey goturmedik
Poyrazefem07 Sabah gittik hemen aldılar çıkardılar 2tane krem yazdı eve gönderdiler ağlama filan olmadı ama iyileşmeye başladımi kaşınıyor zaten birgün sonra suyun içerisini oturtuyorsun kurumasın diye İYKİDE yaptirmisim ilerde psikolojisi bozulurdu
Grininyuztonu Poyrazefem07 kaynanam 4 5 gün su görmemesi lazım dedi suyun içine oturtturmayi doktorunuz mu söyledi? Hiç bilgim yok bu konuda
Wanderlust Grininyuztonu buyuklermis belki baska birsey derler siz yine de yaniniza karton bardak, buyuk bez ve yedek kiyafet goturun simdiden hayirli olsun🌸
Poyrazefem07 Grininyuztonu doktorunuz sizi bilgilendirir bize doktorumuz dedi kuzenimle beraber yaptık o çocuğunu oturtmamis ve başı kapanmış ti doktora götürdü söz dinlemedigi için