Ysmndmrl selosunannesi bizim dr kiloya 2 damla verdi instagramda takip ettiğim çocuk dr var o da kiloya göre 2 damla yazmış
RainOverMe Kilo başı bir damla verdik biz. Kimi yetersız gelıyor dıyor daha fazla veren de var. Bunu duyunca son bır ay 1ml seklınde verdım degerlero ıyı cıkınca drumuz bıraktırdı
elcn4139 Musam a evet karıştırmışım d vitaminie gitmiş aklım. Ama size ne oluyor bu kadar sinirlisiniz. Hayatınız mutlu gitmiyor galiba
Musam elcn4139 hahahahah🤣yok canm çok şükür iyiyim 🥳 niye öyle söyledin uyardığım icin mi🙄kendimi sanki hakaret etmişim gibi hissettim söylediklerinize göre 😉🙄
elcn4139 Musam ne bileyim canım bu kadar canını almış gibi ünlem koymalar falan , daha normal bir yazı görebilirsim orda daha kibar bir uyarma . Ben alışkın değilim böyle şeylere o yüzden mutlaka dedim bir sorunu var yoksa ne bu celal ne bu şiddet
Musam elcn4139 ünlem işareti dikkat anlamına geliyor ki ben öyle hakaret tarzında konuşacak bir insan değilim .
elcn4139 Musam Ünlem işareti; sevinme, kızma, korku, mutluluk, şaşkınlık gibi aşırı heyecan bildiren ifadelerin sonuna konur. Ayrıca; çağrı, emir, hitap ve yasaklama bildiren cümlelerde de ünlem işareti konulur. Bu işaretin olduğu cümle vurgulanarak okunur