Sareee11 Yarın menenjit aşısı 2. Doz var ilk doktorumuz ilk vurduğunda tek seferde hem nimenrix hem bexsero yapmıştı son dozu tek yaparız demişti ama şehir değişikliğinden dolayı doktor değiştirmek zorunda kaldım şimdiki doktorumuz da her ikisinden de yapıcaz dedi ve benim kafa allak bullak oldu yaptıranlar yardımcı olabilir misiniz yanlış bişey yapmak istemiyorum kaç dozda bitiyo bu aşılar bebeğim 10 aylık
DamlaTa Sareee11 menenjit aşıları, dozların başladığı aya göre değişiyor. İlk dozları bebeğiniz kaç aylıkken yaptırdınız
Mamasboy Sareee11 oğlum bugün tam 3 aylık bexsero ilk doz oldu ikinci doz 5. Ayda üçüncü doz 13. Ayda olcak. Nimenrix de 7. 9.aylarda dedi
LillyWonka Biz 10 aylık olduk basladik geçen hafta. 6 doz olacak 3 nimenrix 3 bexero. Çocuk doktoru bu sekilde yazdı🤷🏻♀️
Sareee11 LillyWonka o zaman bizimki de doğru oluyor dimi ilk dozları olduk bu 2. Doz olucak diğer doktorun söyleminden dolayı kafam karıştı sağolun. Tek doz yani tek aşı yaparız diye anlatmıştı
LillyWonka Yani şöyle söyleyeyim, 10. ayda 1doz nimemrix yaptılar. 11. ayda bexero olacak görünüyor. 12. Ay nimenrix, 13. Ay bexero. 16 Ve 17. aylarda da birer doz daha ikisinden. Umarım anlatabilmisimdir🙏