eylul_veannesi Kızlar merhaba yarın yıldönümümüz ben ilk defa şarap içicem eşim ile birlikte🙈ama masa kurmak bana ait😜🤪sizce yanına ne tür şeyler gider fikri olan yardımcı olabilir mi
susunbebekuyuyo eylul_veannesi klasik peynir meyve tabağı çerez zeytinyağlı meze çeşidi vs biz genelde cips kuruyemiş şarap içerdik
Rabiia eylul_veannesi peynir tabağı yapabilirsin yanına cok yakışıyor meyve soğan halkası peynir kızartması bunlar geldi aklıma şarap olarakda en güzeli rose şarap bence😂
Mucizeisram eylul_veannesi şarap yanına kırmızı et ve pilav yakışır bacım aman diyim benim gibi düşmeyin o duruma kırmızı şarap aldık migrostan kırmızı Meyveli falan yazıyordu ayyy içemedik zehir resmen 😃😃 sonra vişne suyuyla karıştırıp ara sıra içiyoruz para boşa gitmesin diye 😃
Noname21 eylul_veannesi peynir tabağı kutuyemis cips yemek olarak da balık yada rosto patates püresi vs olabilir
Rabiia eylul_veannesi valla beyaz da kırmızıda içtim onlar çok ağır ya bide ilk kez içiceksin ya rose şarapın tadı daha güzel zorlanmazsın güzel mayhoşlukda veriyor😂
eylul_veannesi Rabiia ya ben kızımı ağlar da duymam kafasına girmekten korkuyorum ne çok olsun ne az rose mi diyorsun
Rabiia eylul_veannesi şimdi herkesin bünyesi farklı bana 2 kadehte bisey olmaz sen 1 kadehte gidersin kendine bu konuda guvenmiyosan 1 kadeh iç yavaş yavaş iç zaten bide onlarında kalitesi var tekelden alsın eşin sorup canım😊
delirmeceler eylul_veannesi eşim içer kuruyemiş peynir tabağı kırmızı et yada makarna meyve güzel gidiyor
Fatos_tekeeva eylul_veannesi peynir tabağı köşeye çerez meze kullanabilirsn yemek olarak biz genelde ızgara koyarız ortaya
Cihan eylul_veannesi eğer ilk kez şarap içeceksen tatlı şarap tercih et üzerlerinde yazar zaten tatlı şarap içtikçe içesin gelir şaraba en güzel yemek yapacaksan et yakışıyor ama öyle atıştırmalık diyorsan peynir tabağı ve kuruyemişler öneririm