Sultanaridurur Eğitim araştırma hastanelerinde kriyoterapi tedavisi gün içerisinde oluyor mu bilgisi olan varmı
Maviboncukkkm Sultanaridurur hpv sonucunuz negatif gelmişse nasıl siğil oluyor anlamadım. Yüksek risk mi negatif geldi
Sultanaridurur Elifinannesiiiiiiiiii 26 yaşındayım Smear testi vermiştim HPV hing risk bakımından NEGATİF olarak değerlendirilmistir yazıyordu Smear testi sonucumda
Elifinannesiiiiiiiiii Sultanaridurur sonucunuz için sevindim. Fakat genital siğil hpv sebep olur ve rahim ağzında anormallik olur o yüzden şaşırdım
Sultanaridurur Elifinannesiiiiiiiiii Allaha çok şükür rahim ağzında birşey çıkmadi ama siğillerim var tedavi şeklini merak ediyorum gün icerisinde olur inşallah
Elifinannesiiiiiiiiii Sultanaridurur inşallah bir an önce kurtulursunuz bende siğil yok bir smear sıkıntılı gelmişti o zaman araştırdım çok konuya hakimim sonrasında smear yeniledim sonucum normal geldi boş yere sıkıntıya soktum kendimi
Sultanaridurur Elifinannesiiiiiiiiii evet kadın doğum doktorum söylemişti sizin adiniza sevindim sonucunuz temiz çıkmış 🙏
Sultanaridurur Maviboncukkkm sonucun resmini nasıl atabilirim yüksek risk yazmıyor -Yapılan çalışma sonucunda HPV hing risk bakımından NEGATİF olarak değerlendirilmistir yazıyor
Maviboncukkkm Elifinannesiiiiiiiiii bazı hastaneler sadece yüksek risk grubuna bakiyor. Belki yüksek risk grubuna bakılmıştır. Zaten düşük risklerde genellikle siğil olarak karşımıza çıkar
Elifinannesiiiiiiiiii Sultanaridurur img yükle yazıp google yükleyip koplayıp yapıstır yapabilirainiz buraya
Sultanaridurur Maviboncukkkm düşük riskli o zaman bendeki ama çok rahatsız edici birşey birde genital siğil tedavisini cildiye uzmanlarını yapıyor bilginiz varmi