Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ay sonra şehir ve ev değişikliği yapacağız bi aksilik olmazsa,
evle birlikte mobilya yenilemeyi düşünüyorum fiyatlara şöyle bir göz attım her şey uçmuş tabi ama ben ömürlük olmasa da uzun yıllar kullanabileceğim sağlam en önemlisi rahat ve fazla kir tutmayan belli etmeyen bir şeyler istiyorum.
TV ünitesi ne kadar gerekli emin değilim vitrin tarzi bir şeyler zaten düşünmüyorum yalnızca anneciğimin olmazsa olmazı fakat benim neden o kadar para verip aldığımı hala anlayamadığım gereksiz misafir yemek takımı ve misafir ıvır zivirlari için bir konsol düşünüyorum onun üstüne de TV olsa gibi kafamda bir şeyler var yani anlayacağınız az eşya cok huzur kafasındayım önemli olan rahatlık ve aydınlık iç karartmayan odayi boğmayan, klasik modern tarzda bir şeyler olması iyi olacak gibi, köşe takımı rahat ve şık olsada kullanışlı gelmiyor bana misafir geldiğinde tren gibi sıralama durumu oluyor sanki koltuk takımı olarak iki berjer iki kanepe şeklinde olsa daha mı iyi olur emin değilim bu defa da kalabalık bi görüntü de olsun istemiyorum anlayacağınız kafam çok karışık kullanıp memnun kaldığınız tarzlar renkler varsa yada tam tersi bu renk veya bu model sakin alma cok zor diyeceğiniz önerileriniz varsa bekliyorum karar vermesi zor gercekten, cocuk odasi olarakta montessori kullanışlı mi ? kullanisliysa hangi marka önerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum 🥰