Aryabebek14 Kızlar merhaba 6. Aya girdik tadım yapıyoruz yavaş yavaş sebzeler meyveler olarak günde 1 öğünle başladım 4.5 gün öyle verdim simdi 2ye çıkarttım günde kaç ögün vermem gerekiyor. Sizler masıl yapıyorsunuz
afacanbebe Aryabebek14 okuduğuma göre 6.ay sadece bir öğün 7.ay iki öğün ve 8.ay üç öğün verilmesi gerekiyormuş
Moonlightttt Aryabebek14 merhaba 1ogun verilmesi gerekir. Nedeni de anne sütü veya formül mamanın bebeğin gelisimi için çok önemli olması, ek gıda ile karnı doyarsa mamayı memeyi daha az almış olacak olması 🌸
Talhaninanasi Aryabebek14 biz tadımlara 5.ayda başlamıştık 6 ay 13 günlük oğlum iki öğün veriyorum ben sabah kahvaltı bir de akşamüzeri sebzeli irmik veya sebze blw şeklinde 🌸
Aryabebek14 afacanbebe ah evet aslında bende ilk ayı tek öğün olarak verildiğini okumuştum ama kayınvalidem tutturdu ver diye diyorum annes sütü almaz ondan faydalı bağırsakları yavaş alışması lazım ona kalsa 4 öğün vereceğim. Ozaman teke geçiyorum tekrar cok saolun
Aryabebek14 Moonlightttt teşekkür ederim cok saolun ayrıca kayınvalidem kaşık maması varmış bilmiyorum ne olduğunu araştırmadık uyumadan önce tam uyku zamanı kaşık maması yedir gece hiç kalkmaz hep uyur dedi bende anne sütü veriyorum daha mama yiyip uyanmayıp ben keyif mi yapacağım dedim gece beslenmesi hep anne sütü olarak devam edecek değil mi
Aryabebek14 Deletedmom_21 tmm cok saolun öyle biliyordum da işte büyükler sürekli kafamı karıştırıyor bende hep anne sütü almasından yanayım gerçekten artık cok yoruldum ilk çocuğum tecrübesizlik artık cok geride kaldığını düşünüyorum internet elimizin altında istediğimiz bütün cevaplar mevcut saolun tekrar🌸🌸
Zeyfur38 Bu öğün ne oluyor ikinci cocuk ama tecrübesizim resmen kızımı yetişkin gibi yedirdik mecburiyetten. Tadımlar falan bitti ama nasıl ne kadar vermem gerekiyor bilemiyorum. Mama ile besleniyor onu da içmek istemiyor fazla
Aryabebek14 Zeyfur38 merhaba anne veya mama alam çocuğa ek gıda ögün olarak veriyoruz yA onun adetleri
Moonlightttt Aryabebek14 rica ederim. Tabikiii 9 ay boyunca ana öğün anne sütü. Kaşık mama doyurur da anne sütünden alacağı bir damlanın değeri asla etmez. Instagram da Osman gonulal ek gıda video su var bir izleyin🌸🌸
Zeyfur38 Aryabebek14 ana besin anne sütü yada mama biliyorum hani de kaç öğün miktar olarak sordum yani cocuga fazla mi verıyorum az mı veriyorum diye
Aryabebek14 Moonlightttt bende öyle diyorum posa çocuğa boş kilo aldırmaktan başka bir işe yaramıyor hazır gıdalar tutturmuş hazır gıda kendisi kalkıyor emziriyor sanki çocuğu
Aryabebek14 Zeyfur38 anlayamamışım K.bakmayın ben ilk başta çay kaşığı sonra taktı kaşığı sonra yemek kaşığı şeklinde vereceğim ürünleri ölçüyorum
Esilasel Aryabebek14 benim kızım 8 ayına girmek üzere. Artık 3 öğüne geçtik sabah uyanınca anne sütü, bi süre sonra kahvaltımız. Sonra öğlen uykudan sonra çorba. Akşam da yoğurt ve kapanış yapıyoruz. tabi aralarda sürekli anne sütüde alıyor🌸