Erdemir Hangi marka süt kullandınız kızlar ve nasıl sütü pişiripte mi su mu kattınız bilgim yok kızlar şimdiden teşekkür ederim 🙏
stella Erdemir açık süt veriyom arada en fazla 1 çay bardağı günde. Kaynatıp veriyorum su katıyorum. Muzlu ya da çilekli yapıyorum
Ebruuuuuu Erdemir 2 yaşından önce süt verilmesini önermiyor doktorlar. Hatta hiç verilmesini önermiyorlar, onun yerine fermente ürünler verebilirsiniz yoğurt, peynir,kefir gibi
3MelekAnnesi3 Erdemir ben ilk pınar cocuk devam sütü ile basladım cok tatlı bir süt bisküvi attım 4 5 tane öyle içti 16 17 aylıkken normal pınar süte gectim zaten günde 1 sefer içiyor sabah kalkınca 8 bisküvi atıyorum 280 cc süt 1 cay kasıgı bal atıyorum öyle içiyor suan 2 yasında tam
bikerem Erdemir onun yerine ayran kefir verirseniz daha faydali olacaktir. Tercih sizin tabi ki. 17 aylik oglum,henuz vermedim
Glsn7581 Benimki küçük ama süt vermeyi düşünmüyorum büyüyünce.maalef pek de yararlı değilmiş.yogurt ve peynir yapıp verrirm
Glsn7581 Erdemir Instagram’da hastaolmayancocuk sayfasını takip ettim orda açık açık sebebini yazıyor bu kişi hem emzirme uzmanı sağlık çalışanı.oraya göz atmanızı tavsiye ederim.ben fotoğraf yükleyemiyorum çünkü
Glsn7581 Erdemir sadece o da değil yine bir doktor süt vermeyin fermente halini verin diyor yetişkinler için de böyle.cunku süt u ısıt soğut içinde hiçbir şey kalmiyo ama yoğurt da mayalama olduğunda canlanıyor.kalsiyumu alabiliyoruz
Yerfistigininannesi Erdemir bir yasindan sonra hergun degil ama arada verebilirsiniz imkanim olumca bulabilirsem açık olmazda devam sütü ve d vitsminli sut çıkmış onu veriyorum pipetli bardakta hoşlarına gidiyo kakaolu muzlu falan denemeyin sonra sade icmiyolar
Gzdzeynep Erdemir kutu süte yarı su yarı süt şeklinde verdik hep hala öyle veriyorum sütü çok seviyor en azından daha az süt içmiş oluyor sulandırılınca
Dilaylaa S08m inek sütü demir eksikliği yapar kansızlık iştahsızlık yapar , süt yerine süt ürünleri tüketmesi çok sağlıklıdır peynir yoğurt ayran kefir gibi şeyler tüketmesi gayet yeterli .