HilalAksakal Kızlar ben aşıyı aldım fakat bir çok hastane aşıyı yapamıyoruz diyor 🤦🏻♀️ Şişlide oturuyorum bu semerelere yakın bildiğiniz ve bu aşıyı yapacak hastane var mı akşama yaptırmam gerek yoksa aşı bozulacak 😔
GzdeDnerta HilalAksakal buz dolabına koyun bozulmuyor o zaman evet aşı arası bir ay yeni yaptırdıysanız yapmazlar 2 aylık ise 3 ayında yapıyolr roto virüs
Yenianne HilalAksakal Aşıyı naptınız uygun ısıda saklıyormusunuz ev dolabında olmaz onun olması gereken bir aşı var birde sulandırılıp agızdan yapılıyor ben soguk zincir bozulmasın diye eczanade sulandırıp kendim yaptım
HilalAksakal Balzehram Cuma günü 2. Ay aşısı olduk 1 ay olması gerekiyormuş aşı aralığı o yüzden yapmıyor sağlık ocağı
YazCilegi HilalAksakal Eczane kapanmadan hemen gidin muhafaza etsinler. Çok saçma sağlık ocaklarının yapmaması. Bende sağlık ocagında yaptıdım
Fulyaltin HilalAksakal evet en az 21 gün arası olması gerekiyor. Biribirlerinin etkilerini giderdikleri icin vurulmazmıs. Bize de aynısı olmuştu 21 gün bekledik oyle yaptılar. Aldigin yere götür aşıyı bozulmadan vurduracagin zaman alirsin tekrar.
Mamininannesi HilalAksakal zaten yaptirmayin asilarin arasinda bir ay olmasi gerekiyor o sebepten yapmiyorlar iki ay asini yaptirdiktan bir ay sonra onerilir rota asisi
HilalAksakal [bilinmeyen] ya biraz gıcıkşık yaptılar canım tutturdu yapmam diye özel hastane aradım üç tane yağmıyoruz diyor devlet reçete istiyor kaldım öyle 🤦🏻♀️
Arasbaby HilalAksakal ben carsamba gunu yaptırdım eczaneden aldım saglık ocagına goturdum , 11 hazıran dogumlu oglum 1. Dozu ıcın tam zamanında getrdın daha erken ya da gec olamazdı dedı 14. Haftadan snra bırıncı doz yapılıyormus
Ctnayse Başka sağlıkocağına gidin misafir kontenjanından giriş yapıp vurdurun. Benim kuzenim öyle yaptı.
IrmakBilgin [bilinmeyen] dün sağlık ocağına gittik 2. Ay aşılarımız vardı. Biz yapmıyoruz özel aşıları Hastanede yaptırabilirsiniz dedi. Acaba sağlık ocakları da farklılık gösterebiliyor mu yoksa bizim ki uğraşmak mı istemedi 🤷🏽♀️
Sevalmerdoglu IrmakBilgin banada aynısı dediler biz yapmıyoruz özel aşıları diye. Bende anlamadım biri yapıyo biri yapmıyo tuhaf geldi 🤷🏻♀️
IrmakBilgin [bilinmeyen] bizde şaşırıyoruz be yapacağımızı insanların işini kolaylaştırmak yerine zorlaştırmak daha çok hoşlarına gidiyor herhalde 🤷🏽♀️