cemreninnannesii Kızlar başvurdum onaylanmış böyle olupta para ne zaman yattı nereye yattı banka hesabımı eklemiştim baktım yatmamış bilgisi olan var mı?
Selinsak cemreninnannesii bağlı bulunduğuz sosyal hizmetleri arayın . Ordan teslim ediliyor başka bi kart veriyor size ona yatırılıyor
sademinannesi cemreninnannesii PTT ye yatabiliyor e devletten PTT kurum ödemlerine tıklayın yattıysa PTT ye gözüküyor
cemreninnannesii Kumsfat hiç bilmiyorum gidipte sormadım böyle olunca banka hesabıma girip baktım yatmamış oraya
sademinannesi Medine_28 merhaba, sizede hane yardımı yatmış banada çıktı da msj geldi paranız ıbanınıza ayın 25inde yattı diye ıban paylaşmadım ben sizede msj gelmiş miydi acaba
sademinannesi cemreninnannesii canım merhaba hane yardımı bana da çıktı msj geldi paylaştığınız ıbana 25inde yatmıştır diye ama baktım hesapta para gözükmüyor sen nerden çektin parayı
cemreninnannesii sademinannesi adresteki vakıfa gittim bir tane kağıt verdiler onu doldurdum geriye verdim kart verdiler pttden çarşamba günü çekicem parayı
NevaHanimmm cemreninnannesii bu yardım kimlere çıkıyor ben başvuru yapıyorum sürekli reddediyorlar ama bi komşum var evi arabası yüksek maaşlı işi ama sürekli yardım çıkıyor anlamıyorum bizim sadce eşimin sigortası var neden çıkmıyor deliriyorum ya ve bi çok kişiye burda böyle hep evi arabası olana çıkıyor bizim burda.
cemreninnannesii Ylz0044 1 hafta içerisinde onaylandı ama benim eşim işten çıkmıştı işsizlik maaşı alıyordu şuan sigortalı işe girdi sanırım bi daha yatmaz
Mylifemylife PTT ye yatan paranız var mı diye merak ettiğiniz de e devlet üzerinden PTT kurum odemeleri sorgulamalarina girip bakabilirsiniz. Hem yorulmadan bakmış olursunuz hemde zamandan tasarruf ✋😊
cemreninnannesii Mylifemylife evet ben girip baktım yardım parası gözüküyor ama 0 tl olarak hiç 400 tl yazmıyor ondam sonra vakıfa gittim acaba hiç vakıfa gitmeden ptt gidip alan var mı🙄