Sezinnur 16/8 aralıklı oruca başladım. Spor yapamıyorum. Ve o 8 saat zaman diliminde dikkat etmeye çalışıyorum ama çokta edemiyorum normal yemeye devam ediyorum gibi bişey. Bu şekilde aralıklı oruç yapıp porsiyonlarıni kucultmeden yinede kilo veren oldu mu?
BuzluKahve Sezinnur Ben veremedim. Aralıklı oruç bir beslenme şekli. Diyet veya zayıflama için değil aslında. Ne zaman arada yenenlere de dikkat ederseniz o zaman kilo verirsiniz.
_tospikannesi Sezinnur leslie ile desteklenınce fayda ediyor gibi. Ama en az bir hafta tartıya cıkmayın ☺️
duyguceyhan Sezinnur bende bu yöntemi iki aydır uyguluyorum yememe hiç dikkat etmiyorum spor da yapmıyorum 5 kilo verdim şimdilik,devam edeceğim.
Sezinnur BuzluKahve 😭 üzüldum şuan 😭 çok iradesizim doğum yapali 28 ay oldu veremedim hala😪 bide sağlık problemim var vermem gerekiyor.
BuzluKahve Sezinnur Ben de veremedim. Almıyorum ama vermiyorum da. İf yapıp en azından hamur işine dikkat edip bira sporla destekleseniz en azından şekillenmede işe yarar sanki.
Sezinnur duyguceyhan yaa sizin adınıza sevindim ama diğerler yazanlar hiç verememiş. Sizin metabolizmanız mi hızlı acaba.