Caghannemine Kızlar ben arada biberonları bulaşık deterjanıyla yıkıyorum onun için özel bişey alamadım daha yanlış mı yapıyorum ve ya başka nasıl temizlerim bilemiyorum daha çok yeniyim bi yardım edin🤷🏻♀️😵💫
Kikiriki Caghannemine karbonatla tencerede kaynat 5 dkika sonra sıcak suyla durula mis Gibi ben hep öyle yapıyorum temizleme deterjanı ara sıra kullanıyorum
zeynepbalci Caghannemine green clean yada siveno gibi temiz içerikli ürünlerle yıkasan daha iyi olur canım
UraSsmom Caghannemine Ebebekteki biberon deterjanıyla yıkıyorum ben yıkamadan önce içine kaynar su koyup çalkalıyorum
Caghannemine deniz-95 evet onu alıcam ama henüz alamadım sezeryanlıyım anlık gelişen bi doğum oldu hazırlıksız yakalandım onun harici temizlik için öneri varsa onu istedim 😇
deniz-95 Caghannemine bulaşık deterjanını önermem. Biberon yıkama deterjanı alana kadar kaynatıp temizleyin o zaman 😊
2bebelianne__ Caghannemine Ebebekten baby me biberon temizleyicisi ve temizleme fırçası almıştım onunla yıkıyorum biberon ve emzikleri