Melikeeeecansuu Şimdi fark ettım 3 gündür çok huysuz süreklı uyanıyor. Gece kalkıp 4 5 saat uyumuyor. Diştenmış baktırmıyor sımdı fark ettım kacgune pstlat acaba 2 3 gun sürer demı. Bıde rahatlstması için ne kullsnım varmı önerınız.
Yorgunannecik Melikeeeecansuu papatya yagi onerebilirim bide agri yapiyor olabilir agri kesici verin yatmadan yarim saat once
Elizaninannesii Melikeeeecansuu ayy bizde aynıyız 2 gündür gece sürekliii uyanıyor şişmiş damağı ama hala bişey yok sürekli kucak istiyor alt 2 peşpeşe çıktı böyle huysuzlanmamışyı ama zor çıkıyor üstekiler sanırım bende zeyyinyağının içine karanfil koydum onu sürüyorum biraz dinlendir yapınca hemen sürme
zeynepbalci Melikeeeecansuu bizim de onun iki yanındakiler geliyor yatmadan calpol veriyorum ben gün içinde soğuk diş kaşıyıcıları oyuncaklar
PortakalliKahve Melikeeeecansuu evet diş etlerine masaj yaparak sürebilirsin, izin vermezse ağzına dökebilirsin. İnci gibi dişleri olsun 🦷🥰
Melikeeeecansuu Elizaninannesii altta daha cok zorlanmıstı uyku duzenı felan hep bozuldu canım yrnı düzenlettim. Suanda ust cıkıor 3 gundur mahvedıo. Benı