baby-mom Pirinçleri nohutları vs boyayarak kinestetik kumlarla vs değişik etkinlikler yapıyor musunuz? Benimki 17 aylık biraz fikir verir misiniz?
Bebegimicin1 baby-mom makarnalarla yaptık ponponlarla falan portakal kabukları kavanoz kapakları sonra yıkanabilir boyalarla parmak boyalarla falan boya verirsen eğer alt açma bezlerini koli bandıyla birleştir halıya dökülmez halıyı boyamış olmaz
Marjinal_Anne2 baby-mom ben pirinç bir de Mısır boyadım , onunla güzel vakit geçirdi hatta ara ara çıkarıyorum onu seviyor , tabi iki yaş olmak üzereyiz biz , kinetik kum falan bu tarz seyleri seviyor
baby-mom Bebegimicin1 gıda boyasını nerden bulabilirim ? Birde oğlum hiç oturmuyor hemen sıkılıp kalkıyor zamanla alışır mı
Aselimmm47 baby-mom gıda boyaları aktar larda var ben ordan almıştım.bebrğinizğn ilgisine göre etkinlikler yapmaya çalışırsanuz daha fazla verim alırsınız.bu da en kı sa Deneme yanılma yoluyla öğrenilir fikrimce
Bebegimicin1 baby-mom aktarlarda var bide organizasyon doğum günü parti malzemeleri satan yerlerde de var