Kahve_kokusu Kızlar nedense bu aralar kendimi kelime kurmakta zorlaniyor hissediyorum. Kitap okumuyorum bu aralar kendimi eksik hissediyorum. Bana böyle akışı guzel birseyler ogrenebilecegim bir kitap oneriniz varmı.
Umut20 Kahve_kokusu Orhan pamuk Kırmızı saçlı kadın Albert camus Düşüş Gabriel Marquez Kırmızı Pazartesi Feride çicekoğlu Uçurtmayi Vurmasınlar Ayfer Tunç Aziz bey hadisesi Bunlar genelde akıcı ve etkileyici
Deletedmom_23 Kahve_kokusu Hüseyin Nihal Atsız “ Ruh Adam” ve Livaneli “Kardeşimin Hikayesi” ni öneririm.
SerenayErbay Kahve_kokusu Siyah Kan jean christophe grance okuduğum en iyi polisiye gerilim kitabiydi.
Hande-ege Kahve_kokusu cengiz aytmatov un bütün kitaplarını önerebilirim. Gazap Üzümleri çok güzel aşkın gözyaşları serisi Halil Cibran Ermiş Hayvan Çiftliği George Orwell Şu anlık aklıma gelenler bunlar
Akare Şermin Yaşar’ın kitapları çok akıcı ve keyifli. Roman değil hikayelerden oluşuyor. Anlatım tarzı çok güzel.
SerenayErbay VERA19 yeni başladım bakalım bebisi uyuyunca kahvrmide alıp devam okumaya Ahmet Ümit’in eserleri gerçekten bı harika. Kayıp tanrılar ulkeside çok iyiydi bu 2 si favorim