Kuzeyinannesioznur Merhabalar. 2 aylık bebeğim var. Dün gece bezi taşmış üstü 2 3 saat ıslak kalmış. Altını değiştirirken fark ettim. Karnı buz gibi olmuştu. Simdi de sanırım karnı ağrıyor. Sürekli mızmız. Önerebileceğiniz şeyler var mı.?
Kubra27 Kuzeyinannesioznur karın bölgesini sıcak tutabilirsin canım bir bez parçasını sarabilirsin ayrıyeyten sıcak kalsın diye kundak yapabilirsin
miraninannesi07 Kuzeyinannesioznur gün boyu sık sık emzirin birde siz çiğ sarmsak yada soğan tüketirseniz direk sütünüzden ona geçer. Formül mama veriyorsanız da karnını sıcak tutun yada sling de kullanabilirsiniz gün boyu karnı sıcak durmuş olur..
Rezenecayi Kuzeyinannesioznur yatmadan önce yatağına sıcak su torbası koyun yatağı ısınsın. Ayaklarını da sıcak tutun 🌸
Kuzeyinannesioznur Kubra27 doktorsuz atlatırız inşallah. Çok teşekkür ederim. Yeni anneyim. O yüzden çok telaş yaptım. Sağolun
Kuzeyinannesioznur miraninannesi07 gaz yapar diye Bu güne kadar sogan sarımsak kullanmaktan çekindim. İyi gelicekse sarımsaklı yoğurt yapar yerim şimdi. Çok teşekkür ederim
Gokcemmmmm Ayyy yavrum çok üzüldüm.😢 Karnına sürekli bez ısıtıp koyun. Sıcak tutun ağrı kesici verin. Emiyorsa sık sık emzirin. Ama karnına sıcak bezi mutlaka oyun. Ilık olsun.
Kuzeyinannesioznur Gokcemmmmm emziriyorum. Hemen şimdi Karnına havlu ısıtıp ısıtıp koyuyorum. Çok teşekkür ederim
Selin1234 Kuzeyinannesioznur canim aklında bulunsun sarımsak gaz yapmaz hatta gazı alıyor ben yemek lerin içine bir dış sarımsak atıyorum bulgur fasulye gibi o şekilde yiyorum çok şükür hiç gaz sorunumuz olmadi
miraninannesi07 Kuzeyinannesioznur bende aylarca gaz ile cok mücadele vermiş bir anne olarak sarımsak soğan bana hiç gaz yapmadı. Tabi bebekten bebeğe değişir belki ama mevsimsel hastaliktan ilaçsız korunmanin tek yolu sarımsak 😊
Kubra27 Kuzeyinannesioznur nedemek canım bizim öğünlerden geçelimşz çok olmadı oluyor bazen allahım şifa versin 😘