Nimetdogann Sibelcantosun nasıl bir yardım bekliyorsunuz ki burdan kanamanızın nedeni ne hangi dönemdesiniz bunun için doktora başvurdunuz mu
Deletedmom0099 Sibelcantosun kanama dediğiniz fazla adet mi yoksa durduralamayan bi kan boşalması mı?
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Sibelcantosun Yani çok kanamadan kasıt nedir? Durmadan pedden taşan bacaklarınızdan akacak kadar aşırı bir kanama mı?
Sibelcantosun Nimetdogann adet diye düşündüm başta ama idrar yapar gibi kanım gidiyo 8 ay oldu dogum yapalı
Balkizlarim Sibelcantosun Allah muhafaza 5 gündür böyle diyorsunuz eşinin haberi yokmu bir tuhaflık var diyorsunuz normal âdet gibi değil diyorsunuz doktoruna falan mesaj atın .
42Eylul07 Sibelcantosun benimde var dogum yapalu 6 ay oldu 3 ayda adet oldum. Ama ilk defa bu ay cok kanam var yarina randevu buldum dr gitcem bende
Deletedmom0099 Sibelcantosun acile gidin o zaman ama bazen rahimin temizlenmesi icin yüksek kanama normal olabiliyor bacaklarınızdan akıcak kadar cok mu?
Sibelcantosun Balkizlarim kendi doktorum hamile olup erken dogum yaptı ve özel klinigi var klinige gelemiyor maleseff başka doktora randeve bulamıyorumm
Balkizlarim Sibelcantosun acile gitseniz şuan illa randevu olması şart değil ki yani madem korkulucak kadar kan durmaksızın aşırı derecede devam ediyor mu tan anlamıyla anlayamadım ki
Sibelcantosun Wolverine 112 lik bir durum deil canım istersem taksi ile giderim eşim izin alır gelir sadece normalmi deilmi kimler ben gibi niye böyle oldu bilgi alım dedimm
Sibelcantosun Balkizlarim şuan iki tane ped kulanıyorum ayaga kalktıgımda hisediyorum boşalım oluyo birden üstüm bile kirleniyo bilemedimki