Esralitugram Oğlum 4 aylık. Yüzü kızarık ve aşırı kaşınıyor. Dr. HİPOKORT verdi kullandım ama fayda pek etmedi tekrar başladı. Daha sonra başka bir dr.HAMETAN veTROSDY verdi 3 gündür kullanıyorum her ikisini ama yine fayda etmiyor. Başka önerebileceğiniz bi krem var mı ?😔
cemre_-34 Esralitugram hipokort bende kulanıyorum bebegimin göğüs üstünde var egzama gbi doktorda sabah akşam ince tabaka halinde sur dedi az bisey azalma var gbi neredeyse 2 hafta olacak ama düzenli kulanman gerek
Dolores Esralitugram bir şey sormak istiyorum. Kızarıklık derinin altında mı, yoksa döküntü gibi derinin üstünde mi?
Yafes Esralitugram aynı şekilde benim de bebeğimde oldu, kipkirmiziydi, kupkuru, pul pullu. LA ROCHE POSAY atomik krem aldım 2 günde geçti, kesinlikle öneririm. Hergun kullanıyorum suan asla Daha öyle bir sorun olmadı
Esralitugram cemre_-34 üç gündür kullanıyorum inşallah fayda eder aynen egzama gibi kızarık öyle gördükçe çok üzülüyorum yarım kundak yapıp öyle uyutuyorum çok kaşınıyor
cemre_-34 Esralitugram inşallah bnm 2 hafta oldu nerdeyse ama hala var var gbi 1 hafta daha kulanayım geçmezse doktoruma yazacam
Betim Esralitugram 6. Aydan önce verilen tahliller negatif çoksa bile bu pozitif olmadığı anlamına gelmiyor . Yani negatif çıksa da alerjisi olabilir siz 10 gün diyet yapın süt süt ürünleri ve yumurta yemeyin.
Esralitugram Betim haklısınız inşallah yarından itibaren biriyim diyete doktor kakasında kan görmeyince diyet yapma demişti
Betim Esralitugram ben hiç kan görmemiştim kakasında , 10 ay diyet yaptım deneyerek buldum ne olduğunu
Esralitugram Betim nasıl diyet programı uyguladınız paylaşabilir misiniz ne yiyeceğimi şaşırıyorum neyden başlayacak kafayı yicem artık çocuğumu bu halde gördükçe çok üzülüyorum ya
Betim Esralitugram diyet programı yok , kahvaltıda brokoli ekmek zeytin akşam yemeği de patates tavuk et başka hiçbir şey yemedim. Bol da yeşillik
Poyrazduygu Esralitugram neden kizariyormys yanaklari kirmizi brnimde gecmior egzama dedi alerji yapior birsey dedi ispanso dir dusundum ama yine kizsriyor bilmiorum hic 9 ay bizde bepanthol kullan dedi okdr