Portakal ezehraa bana nescafe ve bitter çikolata önermişti anesteziyi yapan kişi işe yaradı. Hatta ilk günler içmedim iştajım yok diye belimden boynuma dayanamadığım acım olmuştu nescafe içer içmez geçti.
ezehraa Egecim bende öyle uyanır uyanmaz ağrı hissettim bağırdım bana iğne yapın diye. Ben bide 15 saat sancı çekip sezeryana gittim o da beni mahvetti 🤦♀️
ezehraa Duruduygu deneyeyim bunları herkes aynı şeyi yazmış demekki faydası var çok teşekkür ederim 🙏🌸
ezehraa CanselSerhatNurhat evet ama bunlara çözüm işte kalacak diye korkuyorum baş ağrısı özellikle ama herkes kahve demiş içiyorum baklaım inşallah iyi gelir
fatima ezehraa bi nesface için, kuzenime doktoru söylemiş ağrı olabilir diye o da içiyordu 🤷♀️ şifa olur belki size de 🌸
Elifdurumerve ezehraa sabah akşam şekersiz sütsüz nescafe gold için ve bol bol su için kola da içebilirsiniz
Zeynep_04 ezehraa kan azlığından ola bilir doktorun vitaminler yazmadımı?bende bas ağrısı deyikde sırt agrisi oldu sezeryandan sora
balannesiii ezehraa bol bol su icmen gerekli canım birde nescafe ama sade sütle yada süt tozuyla yapılanlardan değil annem ameliyat olmuştu belden uyuşturmalı cok baş ağrısı çekti 2 3 gün ölücekti ağrıdan nescafe kesti ağrısını dene istersen
Gmz33 ezehraa bu zaten her hastada olan birşey sezeryan sonrası bol bol nescafe içeceksin başka türlü Vücuttan atamıyorsun bende yaşadım onu geçmiş olsun ...
Suluusepken ezehraa ensenize buz koyun şu soğuk buz kalıpları var ya eczane verir ben onu tülbente sarıp yastığa koyuyordum onun üstüne yatıyordum migren atağım geldiğinde hamileyken ve şu an emzirirken kurtarıcım oldu.
Srht ezehraa bol su ve kahve iç canım epiduralin öyle vücuttan etkisi atılıyormuş! Hayırlı uğurlu olsun bebeğin güzel günlerde büyüt.