Oflu_u ben çareyi bebek taşıyıcılında emzirme pozisyonuyla buldum. Bebeğin desteksiz oturabiliyo olması çok önemli bu konumda. Her uykudan önce meme istiyolar zaten kucağımda yatırarak emzirdiğimde hep yatarak uyurdu. Ama bahsettiğim pozisyonda yatma yok oturma var. Başından destekleme değilde sırtından desteklediğimiz için uykusu gelince kafa bi sağa bi sola düşmeye başlıyodu zaten. Çekince memeden yatırmak icin ağlıyoda tamam meme istiyosan gel kızım diyodum yine o pozisyonda oturur bi şekilde ağzında meme zaten bi süre sonra gidiyolar uykusuzluktan. İyice uykusu geldiğinde yere yatırıyordum hafifte uyandırıyordum sonra yattığı yerde biraz baktıktan sonra hemen uyuyodu hem kızımı gönülledim meme istediğinde meme verdim hemde kendimi gönülledim çok uykusu geldiğinde zaten oturarak emdiği için başını tutma eylemini kendilerinin yaptığı bi emzirme pozisyonu uyku gelince başta düşmeye başlıyo başı düşünce memede gidiyo ağzından. Böyle böyle hiç yatarak emzirmedim bi süre öyle uyuyup kalmazın die. Bide her uykudan uyandıktan sonra emzirmeye alıştırdım. Uykudan önce değilde uykudan sonra emince karnı doyunca ya da duygusal doyumunu sağlınca zaten kendi çekiliyo memeden. Bu şekilde ayına göre uyanık kalma süresini hesaplayarak uyku rutini yaparak kendi kendine sallamadan yerde veya gittiğimiz her yerde kendi kendine uyumayı öğrendi. Uyurken tabi bende yanına uzanıyorum alnına baş parmağımla dokununca haifi gezdirince saçlarını okşayıp hafif hafif kızımı öperken oda öyle uykuya dalıyo bu arada uykudan önce meme olayını giderek açtım arasını ilk zamanlar uykudan hemen önce bi kaç gün sonra uykudan bi 15 20 dk önce böyle böyle zamanla arayı açtım zamanı açtıkca memeden ağzını çekince oyuncaklarla uyku saatini tamamlamasını sağladım çaten vakti gelince ortam sakin karanlık sakin oyuncaklar vs derken baktınız uykusu geldi yatırın yanınıza en sevdiği şarkıyı yumuşak ses tonuyla yavaş yavaş söylerken bi zaman sonra uyuyolar 🥰