Canavarannesii Mecburi olarak bugün itibariyle memeyi bıraktık içim çok buruk 😔 kızım hiç biberon emzik tutmadı ama aralarda devam sütü kullanmak istiyorum. Merak ettiğim bu kauçuk biberon uçları ise yarar mı denemeli miyim veya başka bir öneriniz var mı
Neslihan-55 Canavarannesii öncelikle geçmiş olsun ben erken doğum yaptım sütüm ilkten hiç gelmedi 1 çay kaşığı anca geldi sarılık olmasın diye mecbur mama verdim wee baby tombul biberon var ondan kullandım 1 hafta kadar sütüm gelince hem mamayı hem biberonu bıraktık 4 buçuk aylıkken ara öğün gibi günde en fazla 2 kere mama verdim aldı emzikte de 4 ayında verdim alistirdim biraz zor oldu midesi bulanır gibi oldu ama geçti çok şükür şimdi sıkıntı yok
Neslihan-55 Canavarannesii sma optipro kullanıyorum memnunum doktorumuz da onu önerdi içeriği temiz olan o dedi bize eczacı da anne sütüne eş değer dedi anne sütü verdiğinde meme reddi olmaz dedi dediği gibi de oldu
Canavarannesii Neslihan-55 mamanin tadına dahi bakmıyor ağzını kapatıyor benim merak ettiğim biberon ne kadar önemli
Neslihan-55 Canavarannesii biberonlar maddiyat dışında bence pek fark yok en büyük fark gaz yapmayan olabilir