Rukenberken Bebeğim 8 buçuk aylık nerdeyse 1 aydır her yedigini kusar sadece anne sütü almak istiyo aranızda benim gibi bu durumu yasayan anneler varmı
Zeynephilalll Rukenberken gelişimi boyu kilosu felan nasıl çiş sayısı bunlar doyup doymadığını belli eder
Rukenberken Sedanindenizi çoklu besin alerjisini hiç düşünmemiştim sadece anne sütüyle beslenmek istiyor ama anne sütü onu bu kadar doyurduğunu sanmıyorum yada doyuyormu bilemiyorum ek gıdaya bi türlü alışamadı hicbirzaman sevemedi artık kaşığı bile tanıyor görünce hemen midesini bulandırır
Sedanindenizi Rukenberken Kuzuya kiyamadim mama takviyesi yapin bari emzirmek yetersiz kalir artik uzuldum kuzucuka ins toparlar🙏
Rukenberken Sedanindenizi cok sağolun ama malesef biberon asla almadı evde neredeyse onlarca biberon var hepsini reddetti bakalım artık umarım geçici bi durumdur teşekkürler ❣
Rukenberken Zeynephilalll gelişimi normal aslında sadece biraz bu aralar zayıfladığını düşünüyorum fakat ek gıdaya alışması gerekmez mi artık bu durum bu şekilde sürecek gibi geliyo artık kilo konusunda birazcık geri