Inciininannesiii Kızlar öncelikle merhaba ben prima premium care kullanıyorum bebeğim 2 aylık. Acaba primanin başka markalarını kullansam sıkıntı olur mu pampers veya günlük rahatlık gibi. Primanin kemdi içindeki markalarını kullanırsam farkli farklı pisik yapar mı
Gamzeburkan Inciininannesiii aktif bebek kullandım ben hep ama denemek lazım tabi bebeğin cildine göre değişiklik gösterir.
Minnossareannesi Inciininannesiii Primadan sleepy e şimdi de molfix e geçtim hiç pişik yaşamadım bebeğin cildi ile alakalı
BuzluKahve Inciininannesiii günlük rahatlık en kötü bezi. Gece premium gündüz aktif bebek kullanıyorum
SinemAlaz Inciininannesiii ben de işk doğduğunda bir kaç ay premium çare kullanmıştım sonra aktif bebek e geçtim bir sıkıntı yaşamadım
Rainnnn Inciininannesiii hayır ben denedim yapmıyor ama günlük rahatlık çok ince sürekli değiştirmek gerekiyor . Pampers kullanıyorum çok memnunum 5 aylık hiç pişik olmadı
NazliHilal Inciininannesiii prima aktif bebek güzel ama günlük rahatlık çok fena pişik yapmıştı bir yaşında olmasına rağmen. Günlük rahatlık kullanan çoğu kişide aynı şikayetler vardı, bel bölgesini çok kötü yara yapıyor