1Asel bak şimdi önce süpürge şarj olarak hangi odada duracaksa orda bi dursun yerini algılasın. sonra bütün odaların kapısını kapat ama süpürgenin olduğu odayı değil. büyük eşyaların haricinde sandalye, sehpa, orta sehpa, lambader, kablo, tül perden varsa fon perde falan kaldır yerden, masa tv ünitesi koltuk vs bunlar büyük şeyler bunları zaten elleme ve yer değiştirme.
süpürgenin bulunduğu odanın kapısını ardına kadar aç ama eğer kapı duvara paralel değilse kapıyı çapraz aç yani kapının arasından robot süpürge sığacak kadar mesafe bırak.
uygulamadan robotu tanıt robotu da Wi-Fi ye bağla, haritayı anımsa modunu da aç, ayarlar kısmını açtığında kenarları süpür var onu aç ve başlat de, süpürgeyi elleme.
önce odada kenarları yapacak ve yeni alan keşfettim kaydedyim mi diyecek kaydet diceksin. süpürge kenarları süpürdükten sonra şarj yerine gidecek.
sonra bi odanın kapısını daha aç ve uygulamadan tekrar kenarları süpür ayarını aç ve başlat de. süpürge önce ilk yaptığı odayı dönecek kenarları sonra kapısı açık olan yere gidecek kenarları alacak ve şarj yerine gelecek. yeni alan keşfettim kaydedeyim mi diyecek kaydet diceksin.
aynı işlemi diğer odaların kapısını sırayla açarak yap, şarj ünitesine her seferinde dönecek ve alanı kaydet diceksin unutma. ve her seferinde her yeni odanın kapısını açtığında önce kenarları süpür modunu açıp sonra başlat diceksin.
bütün ev bitince odaları böl birleştir işlemi var onu da anlatırım istersen o zor değil zaten.
takıldığın yer olursa bana sor ben sana yazarım yine. 🌼