Omurbebek Kızlar bebeğim saat iki de uyandı bir daha da uyumadı. Hala uyanık ne yaptıysam uyumuyor gözünden uyku akıyor ama uyumuyor 😟
Tweetyy Omurbebek YouTube dan fön makinesi sesi, yarim kundakla kucaginizda gezdirin yavaşça salinarak. 2 hafta oyle uyuttum 8.hafta atağında. Kolay gelsin
kelebekim Omurbebek al benden de o kadar. Bir gün uyuyor diğer günler uyumuyor. Allak bullak olduk. 2 ay 10 gün oldu. Memede bile durmuyor. Bide gaz sancısı ekle üstüne.🥺🥺
Omurbebek kelebekim bizim yarın tam iki ay bitecek. Desene biz daha yolun başındayız 😞 uyuması için ne yapabiliriz acaba. Ağlamıyor ama sürekli kucak istiyor ilgi istiyor
Omurbebek kelebekim şu an ayağımda sallıyorum. Ama yok fayda etmiyor. Dayanamadım süpürge sesi açtım inşallah uyur çünkü çok kötüyüm.
kelebekim Omurbebek kucagin da tutacaksın malesef başka çözümü yok. Bn kanguru aldim. Gündüzleri onds taşıyorum. Birde zinco kullanıyorum. Rezene ada çayı ve papatya kaynatıp içiyorum. Sütünden gecsinde uyusun diye. Bazen etki ediyor bazen etmiyor.