Hernameisess Arkadaşlar bebeğim 3 aylık emerken okadar fazla emip bırakıyor kafasını arkaya atıyorki sürekli yoruldum ☹️ Emmeye çok istekli bir bebekti ayrıca iki gündür neşesiz uyumuyor uyusa çok kısacık bu durumu yaşayan oldumu doktora götürmeyi düşünüyorum
Mevgul Hernameisess instagramda hastalanmayancocuk sayfasina bakabilirsiniz meme reddiyse eger dil bagi yoksa karanlik odada ten temasiyla surekli emzirmeyi deneyin yaziyordu boynunuza ilgisini cekebilecek kolye tarzi seyler de deneyebilirsiniz🙏🏻
Mlha Hernameisess benimde aynı canım mama da veriyorum içmiyor atak dönemleri sanırım bnede baya zorlanıyorum aç kalıyor bazen
Melekanne91 Hernameisess 3 ay kac gunlk canim atak ayina giriyor olablrsn internettn atak hesaplama yaz dogum tarihi gir.3. Ayin sonuna dogru basliyor bu 5. Aya kdr devam ediyor buyume ayi.oglumda suan ayni durumda 3 bucj aylkkn basladi suan 4 bucuj aylk devam ediyor bitmesini bekliyorm cok bunaldm ck uzuluyrm.huzurszlk aglama hali ya cok uyur ya az tamamen denge degisiyor.algilar ful acik bi ses gelse memeden cikiyo bida almiyo falan cok zor yani bebeginizin dogum ayi tarihi ne tam olark
Hernameisess Mevgul teşekkür ederim canım bakayım sayfaya acaba kıyafet engel mi diyerek çıkararak denedim ama olmadı 😔
Mevgul Hernameisess vazgecmeyin surekli deneyin bu sekilde elbet keyifle emecektir etrafta dikkat dagitcak bisey olmasin diyor o sayfada da🍀🙏🏻
Mevgul Hernameisess insallah bir an once istediginiz gibi emsin lutfen uzulmeyin yavrunuzda hissetmesin💕