Babyisot Gizemleyla belde tıp Osman bey bir de Duygu hastanesine de abimin oğlunu götürdüler ama doktorun ismini hatırlamıyorum genel olarak hemşirelere kadar çok ilgililermis
Tugce3493 Emine52 140-160 cıvarı sanırm tam bılmıyorm cunku oglum amelıyat oldu her ay usg ve tahlıllerı yapılıyo sade muayne ucretnı tam bılmıyorum
Gizemleyla Emine52 gaffur bey nasıl sizce o hastaneye karar verdik bebeğim 1aylık aşı takibi rutin kontroller için tek dr takipli olmak istiyorum telefon numarasını veriyor mu acaba
Nazlican tubiiik_ O hastane de dogum yaptım bebeğim 10 gün yogunbakım da kaldı ve Tuğba hanım ilgilendi bu süreçte Taburcu olduktan sonra da 1 kez götürdüm tekrar götürmedim İlgisi alakası nasıl acaba Ondan devam etmek istiyorum bende herşeyi o biliyor bebeğimin şuan 3 aylık olduk gerçi de
tubiiik_ Nazlican benim bebegimde 34 haftalik dogdu kuvezde kaldi o ilgilendi 2 aydir gidiyorum gayet guzel ilgileniyo kibar bi hanim memnun kaldim
zeynep91 Gizemleyla gaziosmanpaşa kadın sağlıgı merkezi dr yusuf beye götürüyorum çok memnunum bilgili ve tecrübeli doktor
Emine52 Gizemleyla bende hiç bilmiyorum ki ya çocuk doktoruna hiç götürmedim oraya bende başka birine sormuştum yorumda
yektasmom MedicalPark Gaziosmanpaşa’da Şükrü Yener bizim doktorumuz çok memnunuz. Acil bir durum olduğunda wp üzerinden bile iletişime geçebiliyoruz, ilgili gerçekten.