Afram96 Merhaba kizlar kizim 5ay 6 gunluk. Kontrolunde doktor 6-7 dk oturtmaya basla dedi. Sizin kuzulariniz ne zaman tam desteksiz oturmaya basladi acaba
Minnakkk Afram96 5 ay 12 gunluk desteksiz, oturuyordu ama kısa kısa 3 5 dk falan. Suan 7 ay 6 gunluk desteksiz cok duzgun oturuyor emekliyor
hellomom Afram96 ben 3 aylıktan beri oturtuyorum. 4 ay civarı destekli baya oturuyordu, doktorumuza sordum ne kadar oturmalı diye, kendini aşağıya kaydırana kadar oturtabilirsin dedi. Şimdi 5 ay 25 günlük 10 gündür neredeyse desteksiz oturuyor.
Afram96 Minnakkk sirtini koltuga yaslayinca biraz duruyor ama yaslamadan 10-15 sn sonra saga devriliyor bende korkup doktoruma sordum ama normal dedi
Minnakkk Afram96 cok normal baslarda oyle oluyor sonra otururken kafa one g Dogru düşer belden sonra normale doner 🙈🙈 her bebek kendine ozeldir o yuzden bence bebeğim sunu yapmıyor falan diye telase kapılmayın zamanı gelince hepsi oluyor kimi erken kimi gec 😍
Themia Afram96 devamlı oturttum yani destek oldum yastık koydum yanlarına falan özellşkle yatağımın üzerinde denemelerimi yaptım düşünce canı acımasın diye
Esra26 Afram96 Bebeğim oturmaya istekliydi hep. 3.5 aydan itibaren kucağımda oturtmaya başladım. 6. Aydan itibaren de desteksiz oturmaya başladı ama şu an için uzun süreli oturamıyor bir süre sonra devriliyor 😬