Blt-0505 Adet olmamam gerekiyor ama adet gibi de değil böyle çok koyu rengi çok özür dikerim siyah resmen başına gelem varmı
Cindy_35 Blt-0505 hamileliğimin başında hep koyu kahve ve siyahımsı lekenmeler gördüm. Eğer korunmuyorsanız bir test yapın fakat korunup gördüyseniz kist falan olabilir bir doktora görünmekte fayda var.
MinikPrensesannesii Blt-0505 adet demek istediniz sanırım. Yerleşme kanaması falan olabilir mi bi test yapın
bombacimulayim Blt-0505 komiğime geldi sadece kusura bakmayın. Bazen adetim geciktiği zaman olurdu bende de . Hakkınızı helal edin
Blackcloud Blt-0505 Sorunun cevabını bilmiyorum canım, üstte kalsın sorun. Bilgisi olan yazar postu görürse.🌼
Blt-0505 Cindy_35 bir anda gerçekleşti ağrı ile beraber bende kist vardı zaten teşekkür ederim güzel kırıcı olmayan yorumun için 🥺
bombacimulayim Blt-0505 komiğime geldi sadece kusura bakmayın. Bazen adetim geciktiği zaman olurdu bende de . Hakkınızı helal edin
Cindy_35 Blt-0505 o zaman kistten dolayıdır diye düşünüyorum bence geç olmadan bir doktora git smear testi falan ver . Rica ederim ♥️