Aklnelif biz de 19 ayligiz son 2 aydir benzer sekilde bircok seyi yememeye basladi ki meyve haric her seyi cok guzel yiyordu. Sade haslanmis eti bile lop lop yiyordu kapatti kendini. Bulgr pilavi, yayla corbasi, yogurt, cacik, arada ezogelin corbasi ve balik yiyor. Bunlari baya buyuk porsiyonlarda yiyor ama nohut, barbunya, yesil mercimekli yapardim mesela bulgur pilavini yesil mercimek de yerdi yemez oldu… kiymali sehriye corbasi yemez oldu. Pazi ispanak kavurmasi yerdi yemiyor. Yogurtlu dutmac corbasi icnde yine yesil mercimek olurdu yemiyor… yumurta her gun 2 tane yerd yemiyor… bakicisi yiyor diyor hafta ici ama hafta sonu asla gormedim 2 aydir yumurta yedigini… yayla corbasina 2 tane kiriyorum bunsebeple yumurtayi… meyve zaten sadece armut yiyordu bazen de kivi… kiviyi de 3 4 defa yemistir. Cilwk muz elma bunlari hic yemiyor.. porrtakal mandlaina suyunu iciyor… bir de kuruyemis yiyor… finsik ceviz badem, kabak cekirdegi ay cekirdegi… ama kahvalti yaomadi bugun, oglen de yemedi cunku surekli emmek istiyor… bir de balla tahini katistiriyordum kahvalti da veriyorudm en son bayadir yememisti demin iyice acikmis olacak ki ekmekle tahin bal yedi… sevinsem mi bilemedim aksam yemegi riskw mi girdi… surekli degisik seyler yapiyorum ben de ama… arada bir kek yiyor bir de… ama sebze yemegi ve bakliyat ile et sevmesine ragmen yemez oldu 2 aydir… umarim gecer… sekilli sukullinde denedim meyve yok istemiyor…baska ne verebilirim ki bilmiyorum… yayla corbasina koydugum unu siyez unu falan aldim azicik besleyiciligi artsin diye…