gulsahhh1 7ay 20 günlük oğlum henüz oturmuyor bir kaç saniye oturup devriliyor normal mi arkadaşlar destekli oturmayıda pek sevmiyor
Hilal-95 gulsahhh1 bnce normal ya geçen bi arkdasımında 7 aylıkdı bebeği desteksiz oturamıyordu ne zmaan basladınız oturtmaya
EsilaMiracAyaz_Moms gulsahhh1 Normaldir canım ya. Her çocuğun gelişimi bir olmuyor. Benim kızım mesela 4.5 aylıktı oturmaya başladığında çok erkenn yani baya şaşırmıştık. Oğlum 8.5 aylıktı yeni yeni oturuyordu.
Gulcinn gulsahhh1 normal hiç korkmayın benim oğlum 8 ay 1haftalikken oturdu . O kadar çok takiyordum ki herşeyi düşünüyordum. Kendine çok yazık ettim . Sonra sıra ile herşey oluyir,bir bakmissiniz yürüyor,koşuyor🤎
Muhasebeciana Hilal-95 hic mi oturmayi bilmiyor ne zamandir oturtmaya basladiniz ? Benim kizim 8.ci ayinda desteksiz oturmaya baslamisti ama ozamana kadar da hep oturma minderinde oturtmustum
Hilal-95 Muhasebeciana yok bnm bebeğim daha 4 aylık arkdasımın bebeği 7 aylıkdı oturamıyordu onu örnek gösterdim ben 😇
Muhasebeciana Hilal-95 hee olsun canim normal ya zaten oturtma minderi alip denesinler birde cok faydasini gorur
Hilal-95 Muhasebeciana banyo sandalyesi alıcam bende işe yararmı acaba minderden daha cok kullanışlı diyolar çok sordum sanırım 🙏🏻🥰
MySunny gulsahhh1 9.ayda desteksiz oturmaya başlayan bir bebek paylaşımı vatdı geçenlerde.9 aya kadar bekleyebilirsiniz bence
Muhasebeciana Hilal-95 hee bilemiyorum canim yani daha oturmayi ogrenmeden tehlikeli gibi geldi bana oturma minderinin arkasi destekli biz cok memnun kaldiik yani
Minnakkk gulsahhh1 her bebek özeldir 9 aya kadar oturmaması cok normal karsılanıyor o yuzden sıkmayın canınızı kimisi erken oturur kimisi gec 😍