Bebegimveben34 Kizlar merhaba benim kizim 4 aylik sağlık ocağı kan damlası basladi herkes veriyor mu damlayı???
elifiii Bebegimveben34 saglik ocaginin verdigi damla yerine sidefer verdi doktorumuz onu kullaniyoruz. saglik ocagi 4. aydan sonra her cocuga veriyor
Kuzumveben Bebegimveben34 4.ayda baslanmasi gerektigini saglik ocagindakiler soyluyor ama saglik ocaginin verdigi damla paraben iceriyor ve kabiz yapiyor onun yerine sidefer kullaniyoruz biz
ezgioyku Nurayildirim elifiii Kuzumveben Mervebtnrr kızlar sidefer huzursuzluk ağlama falan yaptı mı sizin bebeklerde? Ben iki gündür veriyorum çocuk çıldırdı ya bambaşka bir hale dönüştü sideferden kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum da
Yusuf_Talhanin_annesi Bebegimveben34 arzuuu bestiron Demir ilacı ocean D vitamini ikisi de tamamen katkısız çok memnunum sizde memnun kalırsınız instagram da @anneoluncaanladı Ve @saglikcibiranne hesaplarını takip ederseniz İlaçları inceliyor ikisi de
Mervebtnrr ezgioyku bnde yapmadı ama üst komşumun çocuğunda yaptı yeni başladı oda ve verdiği an 5 dakika snra kusuyomus
elifiii ezgioyku oğlum huzursuz olmadı, ama her bebek farklı bakalım diğer arladaslar ne diyecek, bazı ilaçlar huzursuzluk yapabilirmiş.
mrvkbr Sağlık ocağı benim kızımada verdi..Ben bilerek hiç vermedim.Kızıma ara ara bi tatlı kaşığı pekmez verdim.. 11 aylık olduk yeni kanına baktırdık çok şükür herşeyi yerinde.. D vitaminini de çok düzenli vermedim..onun yerine 2 den sonra dışarı çıkartıp güneşten almasını sağlıyorum ☺️
mavisinannesi17 benimkide dört aylık yarın muhtemelen bana da kan damlası vericekler kan damlası kullanmasak olmaz mı acaba? Bilen varmı kızlar kullanmayan oldu mu
Aybukealtintas Bebegimveben34 evet herkese devlet ücretsiz veriyor ama tabi tercih meselesi, bizim doktorumuz dogal birsey verdi ama ben güvenemiyorum kan ilac larına, 8 aylık olmak üzereyiz hiç kullanmadık daha onu yerine keçiboynuzu özü veriyorum her gün.
elifiii Meron aile hekimi yazıyor mu bilmiyorum, özel hastane dr u yazdıgı halde sigortası karsılamadı, 73 tl gibi bir fiyatı var. ben 4. ayda hemen baslamadım 7,5 aylık oldugunda dr artık basla dedi.