Uykusuzmom Kızlar dünden beri acayip midem bulanıyor. İçime kurt düştü hamilelikte kaçıncı haftalarda bulantı başlar daha günüm bile geçmedi ama çok fena bulantım var :(((
Sevimliayicik Uykusuzmom Benim hamile olduğumu ogerendikten sonra bulantılarım olmuştu ama ilk başta olur mu bilemedim 🤷♀️
Sevdalinkaa Aynı sorunu birkaç gündür yaşıyorum sabahları daha çok ancak gün içinde de bulantı tekrar ediyor iki gün üst üste test yaptım ancak negatif
Uykusuzmom Sevdalinkaa benim daha günüm bile geçmedi dikkat de ediyoruz ama kolay hamile kalıyorum mide bulantım çok fazla anlam veremedim :(
Uykusuzmom BalkizimBaloglum2 baya bulanıyor yarın da geçmezse bi doktora gideyim inşallah üşütmüştürüm dayanılacak gibi bi bulantı değil
BalkizimBaloglum2 Uykusuzmom insallah istediğiniz gibi olur hamileyim 1 bucuk aydir bulantidan hayatim kabusa döndü cok zor
Uykusuzmom BalkizimBaloglum2 inşallah bir an önce geçer sizin de bulantınız :( ilk bebeğiniz kaç aylık bakabiliyor musunuz ona bulantıyla :(
BalkizimBaloglum2 Uykusuzmom 1 ay bakamadim bi kac hafta annemlerde durdum bir kac hafta kayinvalidem durdu yanimda onlar bakti simdi 10 haftalik oldum zorda olsa bakıyorum mecbur 2 yasinda kizim
Uykusuzmom balmom benim de ilkinde 7-8 hastalıkken başlamıştı. Şimdi günüm bile geçmedi midem çok bulanınca şüphe düştü içime