Mekselinabyb Bebeğim 2 aylık. Doğduğunda 2950 idi şimdi 3690. Burda bazıları bana ayda 1 kilo alması lazım dedi. doğrumu bu sadece anne sütü veriyorum. Bebeğim az kilomu aldı yani.
Zeynebinannes Mekselinabyb ilk ay 700 gram sonraki aylar 600-700 ger şeklinde almıştı hep benim kızım reflümüzde vardı onun da etkisi olabilir
Babyisot Mekselinabyb üzmek veya bilmişlik değil amacım ama iki ayda bir kilo bile almamis sizcede az değil mi sağlık ocağı veya doktorunuz bu konu hakkında bir şey demedi mi gerekirse mamaya yönlendirme yapıyorlar ki bu çok normal bir şey çünkü ilk aylar en çok kilo alınan aylardir hareketlenince zaten kilo alımı azalıyor
iremceren Mekselinabyb yani 500 gramdan az almaması lazm 1 kg ortalama alınıyor ama her bebek bir değil ya doktor normal görüyosa dert değil
Kadernur 3mutluluk her bebegin kilo alımı farklidir kime gire neye göre qz almis kiminin sütü yarar kiminin az yqrar boyle diyerek anneye kotulukten baska bisey yapmiyosunuz
Mekselinabyb Babyisot benim bebeğim aşırı hareketli eli kolu asla durmuyor hiç doktorlar bile şaşırıyor
Saadet12Irmak Mekselinabyb anne sütü alıyorsa normal bence böyle şeyleri kafana takmamalısın kilolu çocuk sağlıklı çocuk değildir önemli olan sağlığı ve doktorunun ne dediği böyle şeylere takılıp kendini üzme
Cgdmltr93 Saadet12Irmak nasıl normal Allah aşkına. Çocuk 2 ayda 600 gram almış. Bunu normalleştirmeyin
Babyisot Mekselinabyb olabilir ama aldığı kilo yinede çok az bir ayda o kadar kilo alması lazımdı nerdeyse tabiki hepimiz anne sütü vermek isteriz ama bazen takviye yapmak lazım şimdi hareketli ise bı de ilerki ayları düşünün o zaman nasıl kilo alacak
dominantteyze Mekselinabyb evetçok az doktora göturmednmı hiç bu doymadıgı anlamınada geliyor mamaya baslamalısın
Babyisot Mekselinabyb bu da normal dediğiniz gibi hareketli bir çocuksa kilo alması için daha fazla enerjiye kaloriye ihtiyaç duyacaktır tabi bu benim fikrim siz yine kendiniz bilirsiniz doktorunuza danışın ilerlersiniz
dominantteyze Mekselinabyb öylede 2 ayda 1 kilo bike almamıs stünüz az demekki doktor ilk aydan mamaya baslatırdı
Saadet12Irmak Cgdmltr93 anne sütü alıyormuş ne bekliyorsunuz niye insanların psikolojisini bozuyorsunuz
Merialp Mekselinabyb doktorunuz ne dedi kilo alimina? Doktorunuz daha iyi bilir her bebek farklii sonucta
yagmurks İlk aylar 500 gram ile 1 kilo arası alması lazım. YouTube da birçok doktor ay ay bebek gelişimini anlatıyor. İki ay için 600 gram az. Devlet ya da özel bir çoçuk doktoruna gösterin derim.
Deletedmom_23 Mekselinabyb Her bebek elbette biricik ve birbirinden farklıdır. Ancak bebeğiniz gerçekten çok az kilo almış. İlk aylar bebeğin zaten en çok kilo aldığı aylar. Hareketlenmeye başladıkça kilo alımı azalıyor. İstediği kadar hareketli olsun. Şuanda sağa sola dönemiyor en fazla kollarını bacaklarını sallayabilir. En azından aylık 500 gr almış olması gerekirdi.
Selin1234 Mekselinabyb canım benim ilk bebeğim bir kilo aldı ama bazen genetik oluyor eğer diğer gelisimlerinde sıkıntı yoksasorun yok benim ikinci kızımda bir ayda sadece 600 gram almıştı doktorum minyon bir çocuk olacak demiştim öylede oldu şuan 6 yaşında boyu uzun ama biraz zayıf