1balkizannesi Kızlar kızım 19 ay 4 günlük ben ona bir sürü kitap aldım,ama o yırtacak oluyor elimden alıyor, sayfaları değiştirir okutmuyor napıcam😔
Fenty 1balkizannesi Okumanızı istemiyorsa bol görselli kitaplar alın yada varsa da görsellerden devam edin.
yusufmertmom 1balkizannesi ayy ben 3,5 aylıkken başlamıştım okumaya , hatta şok da çok kitap oluyo bol bol resimli bakım kahkaha atıyor
Alaranaz 1balkizannesi 13 aylık kızım , okuyorum ama umrunda olmuyor dinlemiyor 😂 sayfaları çeviriyor sadece.Ama eğitici kitaplar aldım meyveler hayvanlar onlar çok dikkatini çekiyor.Köpek , kedi nerde diyince kitaptan gösteriyor bana
mariecurie20 1balkizannesi büyük sorular kitabımı alın o aylarda ilgilerini öyle kitaplar çekiyor. Nerdeyse doğduğundan beri kitap okuyorum ama hareketlenmeye başladıktan sonra hep alıp yırtmak istedi. 22 aylık şimdi yeni yeni izin veriyor okumama ama pek dinlemiyor😌
yokdahaneler Daha kalın yirtilmaz sayfalı kitaplarla devam edebilirsiniz.. Bi süre onları yirtamayinca,ince yapraklilara da teşebbüs etmiyorlar.