Sevilay_yy Baby turco bez kullanıp memnun olan var mı? Hangi marketlerde bulabilirim? Bebeğim 15 günlük aldığım bez pişiğe neden oldu değiştirmek istiyorum bu markayı önerir misiniz?
lyl0742 Sevilay_yy ben baby me kullanıyorum doğduğundan beri çok memnunum ne pişik ne sızdırma çok da uygun ayrıca bebeğim atopik cilde sahip çok hassas ve beyaz tenli olsa bişey olurdu kesin yani
EsrasH Sevilay_yy ben 8 bucuk aydır kullanıyorum ne sızıntı ne koku ne pişik yapti memnunum çoğunlukla internetten getirtiyorum
Glsn7581 Ben baby turco kullanıyorum ama hepsi buradadan fırsat paketleri almıştım.koku uzun süre bekletirse illa ki olur
Rezenecayi Sevilay_yy bebeğim 2 haftalık kadar hep prima kullandım sonra gündüz sleepy gece primaya devam ettim
Kk41 Babyturco kullanıyorum cok memnunum marketlerde fiyatı arttı internetten indirim yakalayınca kapıyorum 🤪
BsO Sevilay_yy ben molfix sleepy be daha bir sürü bez denedim BİM’in bezi harika gerçekten ne pişik ne taşma harika ni bez tavsiye ederim kesinlikle
Sevilay_yy BsO ilk çocuğumda oğlumda bende biminkini kullandım gayet memnundum Bundada biminkini kullanayım dedim ama yaramadı çok kötü pişik oldu
pattisanne Sevilay_yy ben kesinlikle BİM’in bezini tavsiye ediyorum benim bebeğimde çok pişik oluyordu ve dışarıya sizdiriyordu. 9. Aydan sonra BİM’in bezine geçtik o kadar memnunum ki birdaha çocuğum olursa direkt o bezle başlarım
Rainnnn Sevilay_yy ben molfix ve prima pampers kullanıyorum. Turco hep taşırdı çişini bide goon hediye geldi kullandım memnun kaldım bulamazsam onu alırım artık 5 aylık hiç pişik olmadı
Nur1212 Sevilay_yy 2 3 aydır baby turco kullanıyorum pişik sızdırma falan yaşamadım memnunum genellikle takip edip indirim olduğunda internetten stokluyorum ya da marketten alıyorum mesela turconun ıslak mendilinide herkes çok beğeniyor ama bebeğimde pişik yaptı sleppy kullanıyorum ıslak mendilide