Busrayksk89 Kizlar merhaba bebişim 2 ayin icinde burnu sürekli soluyor serumla temizliyorum cekiyorum ama yinede hırıltı sizde ayaklarinin altina ve göğüs kısmına vikis sürsem nasil olur bu ayda kullanan var mi
Diyaraldemir Busrayksk89 bebeğinizdeki sürekli burun tıkanıklığı ve hırıltı alerjisi belirtisi olabilir. Doktorunuza danışın lütfen.
Nadideuzun Busrayksk89 o sonradan gecıyo cnm tıkanıklıkdan degıl benım bebegımde oyleydı 4 aylık olcsk hırıltısı geçiyor yavaşla yavaş günde 4 defa burun temızlıgı yaparsan yeter doktor demıstı bana
emy_yucek Busrayksk89 oda ısısnı 19 20 dercelere düşürün oda nemini % 45 50 lere çıkarın ayakların altına viks ve gögsüne sırtına sürebilirsiniz. Ama en önemli evinizin ısısını düşürmek düşürmezseniz eğer burun tıkanıklıgı geçmez. Kapalı ev ve havasız oldgu için tıkanır. İnstagramda mühendis anne diye bir instagram sayfası var orda çok hüzel anlatıyor bunu.
Busrayksk89 Hafizehdjakjx sanirim sürülmezmiş 6 ay ve uzeri için yazmışlar küçükler için tehlikeliymis 😄kendim sorup kendim yanıtlamış oldum 😄
Busrayksk89 emy_yucek yanitiniz icin teşekkür ederim vicks konusunda yinede bi doktorumuza sorucam icim rahat etmez yoksa doktorumuzda 7 ile 10 arasi mesajlari kabul ediyo o yüzden yazmak istemedim daha