Esrmrtsbr Salı günü komşularım bebeğimi görmeye gelecekler…ikramlık ne hazirlayabilirim menü şeklinde yazar mısınız 🙃
Feyzosunannesi Esrmrtsbr peynirli börek, yaprak sarma, patates salatası, tuzlu kurabiye, ağlayan pasta 🌸
oglunucoksevenn Esrmrtsbr dereotlu poğaça, çikolata soslu ıslak kek, patates salatası, mercimek köftesi tamam yeterli ☺️ Çay da koy geliyom
Bebegimicin1 Esrmrtsbr kek börek popça yaprak sarma patates salatası kurabiye tatlı tuzlu havuçlu top mini pide bu şekilse yapabilirsin benim saemalarım önceden sarıp sarıp attığım için o yönden şansım var geri kalanlarıda bi şekilde yapıyorum elif ataların mini pide tarifi çok gzel oluyor ister kıymalı ister patatesli ikisinide denesim gzzel oldu
Esrmrtsbr oglunucoksevenn Keşke öyle bir imkan olsaydı da gelebilseydin tek kalmaktan sıkıldım artık eşimin işinden dolsyi tanıdıkda yok
Deletedmom5284 Çay saati yapardım, kurabiye, kısır, gül böreği, sarma, ortaya turşu tabağı, gerisinide siz söyleyin aklıma gelmiyo shahshshsd
arslaninannesi98 Bebeğinizi görmeye geleceklerse küçüktür bebeğiniz. Onların nezaketen yapıp getirmeleri gerekir zahmet vermemek için. Ben olsam çay veya kahve verirdim
Esrmrtsbr arslaninannesi98 evet bebeğim 1 buçuk aylık ve inanın 2 dk rahat oturmaya fırsatım olmuyor eşim evdeyken bı şekilde biseyler hazirlamaya çalışcam artık
Ddk2424 Esrmrtsbr patates salatası havuç - mor lahana tarator irmikli prenses topları börek Kış salatası (yeşillik Mısır nar vs) Çiğköfte
Ahlasbebekveannesi Esrmrtsbr buzlugumdan genelde poğaçam böreğim vardır. Biri geleceği vakit gerektiği kadar çıkarır soslar fırınlarım böreklerimi poğaçalarida pişirip koyduğumdan mikro dalgada ısıtırım. Yanina kısır yada patates salatası , kek ya da trileçe
annesininbaliii Esrmrtsbr bebeğiniz küçük mus zaten bende her ihtimale karşı börek şarip atarım buzluğa iyi oluyor gerçekten. Bence bi kek bi kurabiye kısır makarna salatası hangisini istersen yeter bence.