Deletedmom0099 Alnalprdha konsol derken şifonyer mi demek istediniz? bize yetmiyor acıkcası. battaniyedir, çarşaftır, yedekte duran deterjanlar, müslin örtüler, bir sürü de kıyafet var 3 kapılı dolap + 5 çekmeceli şifonyer ancak sığdırıyorum
leopar Alnalprdha yetmiyor valla büyüdükçe yer kalmıyor kızıma ek dolap aldım var dolap içi düzenleyiciler olmasına rağmen
Alnalprdha Deletedmom0099 yok canım cekmeceli olmayan iki sifonyer yan yana 4 çekmeceli olduğunu düşün
Alnalprdha Alaranaz ya bende o kadar kıyafet yok hani düşünüyorum sığıyor gibi geliyor siz ne yaptınız öyle 3 kapaklı dolap sifonyer de yetmiyor 🙈😅
iremyy Alnalprdha Dolap + şifonyer ancak sığıyor. Ceketleri çok mesela oğlumun onlarda konfeksiyon askılıklar oluyor ya orada takılı. Hayatta sığmaz bir şifonyere.
Deletedmom5284 Yetmez kızımın 2 kapak 2 çekmece 4 raf var asla yetmiyor küçülenleri hemen ayıklayıp gönderiyorum yenisini koymak için 😁
mervemir- Alnalprdha kendi dolabımda bir yer ayırdım işte 4 raf birde şifonyer kullanıyorum kıyafetler küçüldükçe hemen kaldırıyorum yenisini çıkarıyorum 😅 tayinciyiz yerim dar diye almadık dolap 3.5 aylık şuana kadar herhangi. Bir sorun yaşamadım benn☺️
Merilice Alnalprdha 3 kapılı çocuk dolabı var kızımın. Tam yetiyo şu an. Biraz dolu dolu ama bebek battaniyelerini çıkardıktan sonra biraz ferahlar diye düşünüyorum. Konsol aslında kıyafetlerine göre değişir ya. Sadece kıyafet ise yeter ama battaniyesi nevresimi montu vb gibi kaba eşyalarda olacaksa yetmez bence.
Alnalprdha Merilice sadece kıyafet ya bide az var bide ben böyle tam tam dolduruyorum dolabı yarım kiyafet koyup o gözü harcamayı sevmiyorum
HLmom Alnalprdha yetmez bencede 2 kızım var 4 kapaklı 2 çekmeceli bir dolap ve 3 çekmeceli sifonyer kullanıyorum besigin çekmecesi hariç