Annekizz Kızlar kaynımın nişanı var ramazandan sonra elbise almam lazım. 40 kg ve 1.50 olduğum için her elbise olmuyo. Böyle küçük beden (34-36) satılan bi instagram sayfası varmı çok dışarı çıkamıyorumda 🙏🙏
Ahter Annekizz özdesing var kişiye özel çalışıyor fiyatları da uygun oluyor tavsiye ederim kumaşları da çok kaileteli
NunuDudu Annekizz ben de sizin gibiyim. Asla denemeden almam. Daha vakit varmış gezin bakın mağazaları imkan varsa.
Annekizz Ezram2121 Ne zayıfı be bacım ha aha hiç bişey bulamıyorum böyle dımdızlak kalıyorum hiç memnun değilim
Ezram2121 Annekizz bacım ben doğum yapmadan önce 50 kiloydum suan doğum ettim hala 72 kiloyum 1.70 boyundayım eşim bana sen kısasin diyor hala keşke senin gibi olsam
Mjgntnrkl Annekizz Alvina da fln vardır belki ama oralar da cok pahalı. Dolap uyglmasından bi bakın ordanda bulabilirsiniz.
Elifdurununannesi Annekizz bende senin gibiyim canim beğeniyorum 1.50 yim eskiden 43 den yukarı çıkamadım şimdi 56 kiloyum alttan yandan kestirip bictiriyorum öyle gidiyor bakalım 😆😆
MelinayAsel29 Annekizz dolap ta aynı isimdeyim gardolapta da ayni isimdeyim isterseniz bi kac elbisem var bakabilirsiniz