BurcuG03 Gokus aynı durumdan bende muzdaribim göğüslerim çok yumuşadı bebeğim 4 aylık olacak 🤦🏼♀️ Hem adet oldum hem covid oldum 5 gündür sütümün azaldığını bebeğimin doymadığını hissediyorum
Etk Gokus tabikide hayır bebek ile makine aynı çekimi sağlamaz ben sağıyordum 10 cc gelıyordu ya ama bebegım cokur cokur cekıyor asla makineye göre sütüm az demeyon makine 50 ceker bebek 100
Gokus BirrPrensessannesi evet. Emmeden yaptığınızda mı okadar geliyor? Siz de sadece anne sütü mü? Bu ay 300 gr aldı, sütün azalıp azalmadıgını anlamaya çalışıyorum
BirrPrensessannesi Gokus emmeden önce biz mamada kullaniyorz 300 gram çok az degilmi kaç aylık bebeğin doktor mamaya baslatmadimj
Etk BurcuG03 psikolojik olarak sütünüüz etkılıyorsnuz moral motive önemli memelerinz terbiye oldu artık kanallar süte akışa alıştı bu yüzden yumuaşak duymadığını düşüyorsanız 2 memeniiz emzırın memeler ne kadar sık calısırsa o kadar süt olur
BurcuG03 Etk önceden tek meme besleniyordu şimdi ikisinide veriyorum 15 15 30 dakika emzirmeye çalışıyorum emmek de istemiyor bir iki çekiyor ağlamakta başlıyor önceden tayzikliydi sütüm düzene girdiğini sanıyordum bilmiyorum
Etk BurcuG03 üzerine gitmeyin o zaman geri teper dakika olarak bakmayın desemde anne yüregı bakıyor bende bakardım ama bebekden bebege doyum dakikaso degısiyor
BurcuG03 Etk bebeğimde hasta antibiyotik tedavisi görüyor ishal oluyor vücudun sıvı kaybetmesinden korkuyorum
Gokus BirrPrensessannesi sütümü arttırmayı denicem,tamam dedi doktor da. mamaya başlarsam sütüm iyice azalır. Bu ay da az alırsa emzirme danışmanlığına başvurcam hatta yine mamaya başlamadan önce
pirenakovalayanhamsi Gokus bebeğin emdiği ile sağım birbirini tutmaz hiç endişe etmeyin o yüzden. Doktoru kilosunu uygun bulduysa yumuşak olması da göğsünuzun bir belirti değil azaltdigiina dair.
Gokus pirenakovalayanhamsi yok maalesef 4. Ay kontrolünde 300 gr aldığını gördük.en az 500 gr almalıydı dedi
pirenakovalayanhamsi Gokus ao zaman bolca su ve hurma. Bende çok işe yaradı ve strese girme lütfen sen ne kadar rahat olursan sütun artar
Gokus BirrPrensessannesi hemen mama başlama taraftarı değilim, önce sütümü arttırma yoluna gideceğim.1-2 ay az kilo alması aylarca anne sütünden mahrum kalmasındansa iyidir