Balbeby Kızlar bebekleriniz kaç aylık emekleri bebeğim 5 aylık ve emeklemeye çalışıyor ne yapmalıyım emeklemesi için sizler birşey yaptinuzmi kendi kendine mi emekledi
Melesss Balbeby bizimde 5 aylık popişi kaldırıyor popiş kalkınca kafa düşüyor ittiriyor kendini çabası var ama 7 aylık gibi emekliyorlar diye biliyorum
ikiprensannesii2 Kendini ittirmeye başlamış artık benim oğlumda o dönem hareketlenmişti. 7 aylıktı yavaş yavaş emekledi 8 de tam emekliyordu. Şu an küçük olduğu için bence çok müdahale etmeyin zorlanmasın
Didem4957 Bizde 2 ay 15 günlüğüz poposunu kaldırıp kendini ittiriyor ayakta tutunca adım atıyor 10 adım attıktan sonrada kendini salıyor hemen biz bile şok oluyoruz o yüzden bence erkeni geçi yok Allah’ın işi 😌
Nursena0606 Didem4957 2 aylık çocuğa adım mı attırıyorsunuz? Gerçekten yapabiliyor diye bunu yapmasına izin vermeyin.
Defneninannesiiiiii Sevdiği oyuncakları biraz ilerisine koyarak cesaretlendirebilirsiniz bir de önce kendiniz emekleme hareketini yaptırıp destekleyin sonra köşeye çekilin çok karışmayın
Htc32 Balbeby emekler canım kızım 5 ay bir haftalıkken bildiğimiz emekliyordu önüne oyuncak koy yaklaştıkça uzaklaştır filan 🤩