oznr_mrc_umt Sensah 3 ay 8 günlüğüz aynı şekilde bizimde alerjimiz var Rabbim yardımcımız olsun sağlık sabır versin
DurununAnnesiiii Sensah benim abimin oglu şuan 3.5 yaşında daha bikaç şeye geçmedi.onunda çoklu besin alerjisi vardı zamanla geçiyo ama biraz uzun ve zorlu süreç rabbim kolaylık versin.
Sensah oznr_mrc_umt amin gerçekten çok zor siz de diyet yapıyor musunuz alerji yapan ürünü nasıl anliyorsunuz
oznr_mrc_umt Sensah 2 aylıkken deri testi yapıldı süt ve süt ürünleri yumurta kırmızı et ve tavuk eti diyetindeyim canım
tugbahy6 Sensah yok benim diyetim ben yiyorum kızıma karnabahar yasak 2-3 ay daha çoklu besin duyarlılığı süt ürünleri ile yumurta kıyma yerse kızarıyor
Sensah DurununAnnesiiii nelere alerjisi vardı acaba birde bu uykusuzluk huzursuzluk kabızlık ishal gibi şikayetleri azaldı mi
DurununAnnesiiii Sensah onun çok fazlaydı süt süt ürünleri kuruyemişler patlıcan domates yumurta daha birsürüvardı. Küçükken huzursuzlugu vardı tabi ama büyüdükçe azaldıkça geçiyo. Ama annesi çok dikkat etti diyetine. 3.5 yaşadı daha yeni yumurta sarısına geçmiş alerjisi.yumurtanın tadını bilmiyodu yavrum. Kurumemişlerin bi çogu devam ediyo hala
BarlasMomm Sensah 1 yastan sonra azaliyor. Biz 15 ayligiz daha devam ediyor ama ilk zamanlara gore daha iyi
Zxcvbbm Sensah bizim süt, yumurta,pirinc, patates alerjimiz vardi 1 yasina gelince sirayla actik hepsini su an bi sorunumuz yok
Ozge251021 Zxcvbbm ay sevindim 1 yaşında gittiğine bende 10 günlükken başladı 5 ay oldu diyetteyim öbür ay alerji doktorumuza götüreceğim bakalım tam hangi besinlere var öğreniriz ben yumurta dana eti tavuk eti kuruyemiş tahin süt ve süt ürünleri yemiyorum çünkü yedigimde alerji yaptı 🥲 o yüzden hepsini kestim
Beyzanare Sensah ben kendi çocuğumda değil ama yeğenimde duymuştum şuan bir yaş 5 aylık bi sorun yaşamıyolar bildiğim kadarıyla yaşına girdikten sonra geçiyo
Zxcvbbm Sensah deri testi yumurta ve süt cikmisti digerlerini ek gida surecinde öğrendik. Ve ek gida donemine kadar cok zorlu surecti herseyi kesmistim bi patatesle pirinc kalmisti kesmedigim. O da alerjik gida gibi dusunmemistim
Babyfacee Sensah 6 aylığız 1 aydır diyetteyim. Besin alerjileri geçicidir zaman tek ilacı. Eninde sonunda bitecek sabırlı olalım😊 (hemşireyim)
Sensah Babyfacee inşallah gecsin de sabrederim sorun değil.diyetteyken neler yiyorsunuz ve alerji yaptığını nasıl anliyorsunuz acaba.