_cagdasege_ Kızlar daha yeni oğlum düştü yataktan yatak yüksekliği bi 70 cm falan var biraz ağladı susması sakinlrşmesi in emzirdim uyudu kaldı tekrar uykusuna döndü bişey olur mu uyandırıyım mı yoksa uyusun mu şişlik morarma kanama falan yok
Ahlasim_Duham _cagdasege_ inşallah bir şey olmamistir yavrum ya çok ta kucukmus inşallah birşeyi yoktur
Babyboy2020 _cagdasege_ uyandir tabikide neden emzirdin ve uyuttun cok yalnis yaptigin kaldirmslisin Allah korusun ne olur ne olmaz düstükten en gec yarimsaat gecmesi gerek
mirayilkayy _cagdasege_ kesinlikle uyandırın iki saat boyunca uyumamaları lazım kızım da düştü 6 aylıkken dediğiniz gibi bir şey yoktu ama gözlem amaçlı doktorlar uyutmadı var kaldırın iki ayağını basabiliyor mu basarken sıkıntı var mı meme görünce ya da yemek görünce heyecanlanıyor mu bunlar kontrol edilmişti
Hercai88 Kaç aylık canım? Belirli bi aydan sora kafalarını korumayı öğreniyorlar belki başını hiç vurmadı bile düşerken gördün mü?
_cagdasege_ Ahlasim_Duham aynı yerden ilk düşmesi değil maalesef ☹️ daha öncede aynı pozisyonda düştü artık yatakta tek bırakmıyordu saniyelik arkamı dönmemle düşmesi bir oldu
_cagdasege_ Babyboy2020 bi 15-20 dk geçti hemen uyutmadım ama oğlumun gece uykusu çok ağır yani uyandıran da geri uykuya döndürüyor kendini bide baktım biraz takip edebiliyor ayakta duruyor kusma vs falan da yok kafasında da şişlik morarma kanama yara falan yok
_cagdasege_ mirayilkayy bunlara baktım takip edebiliyor ayakta durabilir hareketleri gayet normal kusma falan da olmadı hemen uyutmadım zaten sakinleşti aradan 15-20 dk geçti emzirdim uyudu
_cagdasege_ Mefeannesi gözümün önünde şuan valla korkuyorum ama uyanmıyor normalde de böyle uykuyu sever hayatta uyanmaz illa kendi kalkacak ilk gözlemleri yaptım takip edebiliyor ayakta duruyor kusma kafasında morarma kanama şişlik falanda yok
Babyboy2020 _cagdasege_ ohh ozaman iyi sükür yani aklinizda bulusun uyutmayin uyumamasini saglayin Allah muhafaza🤲🏻
Mefeannesi _cagdasege_ kontrol edin ara ara hep sizede geçmiş olsun sizde benim posta yazmışsınız bu arada şimdi😀
_cagdasege_ Babyboy2020 uyumaması gerektiğini biliyorum da uykusu çok ağır kendi uyanması lazım biri uyandırınca uyuyor geri dalıyor uykuya uykusunu açamıyoruz hep böyleydi
Zeynep_YAYLA03 Geçmiş olsun benim oğlum da düşmüştü aynı şekilde 1 saat arayla uyandırın onun iyiliği için hareketlerine dikkat edin emmesine dikkat edin göz hareketlerine allahın izni ile melekleri korusun yavrularımızı
_cagdasege_ Zeynep_YAYLA03 amin inşallah canım 🌹 öyle yapmayı deneyim bakalım uyandırabilir sen inşallah
_cagdasege_ Mefeannesi AA evet valla isimlere bakmadan cevap veriyorum hep 🙈 siz söyleyince fark ettim 😇 teşekkür ederim 🌹
Goncikim _cagdasege_ benim de o aylıkkken yataktan düşmüştü bişey olmamıştı şükürler olsun ama her bebekte olmayacak diye de bişey yok,bence uyar 2 saat gözlemle canım çok geçmiş olsun🙏Bir daha daha dikkatli ol🙏