Bebeminnie Oglumgoktug arı. Mama almayın 2 defa aldk içinden böcek çıktı, internette çok şikayet var böcekle ilgili hipp kaşık maması yediriyorum ben
Namehmet Oglumgoktug ölçüsünü kendiniz ayarlıyabilirsiniz bazen ben biberona yapıyorum 1 su bardagı suya 4 tatlı kaşığı mamamkoyup pişiriyorum çok karı olmuyor geciyor biberondan aşırı kalın yapmadıgınız halde biberonlada verebilirsiniz
Pamuksekerinannesi Oglumgoktug ben biberonla veriyordum canım ölçüsünü kendin ayarla iki kaşık koy tatlı kaşığı suyu koy bir bakarsak bak piştikçe koyu okursa su kat
Busra17_18 Oglumgoktug yok o biberonla olmuyor katı baya. ama bebelac da oluyor. sütlü pirinçli falan çeşitleri varya onlar hem biberon hem kaşık maması üzerinde yazıyor nasıl yapılacağı
Oglumgoktug Yanı her halukarda pısırılmesı gerekıo formul mama gıbı suyla karıstırılarak verılmıo anladıgım kdarıyla
Namehmet Oglumgoktug evet canım pişiricen pişirilmedin verilmiyor kaynamaya başlayınca sogumaya bırakıyorsunuz pişirmek istemiyorsanız hero baby alın